G. Alijevos pavasario stiliaus pokyčiai

Nors už lango oras neprimena pavasario, grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva (26 m.) žiemos mėnesiams pasibaigus nusprendė atsinaujinti. Tiesa, moteris pakeitė ne drabužinės turinį, o plaukų spalvą.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 3, 2013, 3:09 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:02 PM

Šiauliuose su vyru krepšininku Rolandu Alijevu ir dukrele Tėja neseniai įsikūrusi Goda šiame mieste grožio salono neieškojo. G. Alijeva jau ne vienerius metus savo plaukus patiki Kaune įsikūrusio grožio salono „Grožio galerija“ meistrei Laurai Kontrimavičiūtei. Užsimaniusi pasikeisti Goda ir šį kartą liko ištikima savo plaukų stilistei.

Kirpėja G. Alijevai plaukus nudažė dabar ypač madingu ombre stiliumi – tamsios šaknys, palaipsniui šviesėjančios link plaukų galiukų.

„Plaukų stilistė išties labai pasistengė. Ji mano plaukus ne tik nudažė, bet ir šiek tiek pakirpo. Kai kuriose vietose plaukus pagyvino šviesesnėmis sruogelėmis. Esu labai patenkinta“, – portalui lrytas.lt sakė atlikėja.

G. Alijeva savo plaukais per daug eksperimentuoti nelinkusi – atlikėja niekada nesiryžo plaukų dažyti labai tamsiai ar jų drastiškai patrumpinti.

„Praėjusių metų rudenį plaukus keliais tonais buvau patamsinusi, tačiau vėl užsimaniau grįžti prie savo taip mėgstamų šviesių atspalvių. Plaukai šviesesni, tačiau ne įkyriai blondiniški“, – nusijuokė Goda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.