Grožio industrijos parodoje – specialistų patarimai ir naujausių mados tendencijų pristatymas

Į „Litexpo“ parodų rūmus jau antrą dieną plūsta minios grožio, mados ir stiliaus mylėtojų. Čia jau 20-ąjį kartą vyksta grožio industrijos paroda „Pelenė“.

Parodų rūmuose „Lotexpo“ vyksta kasmetinė grožio paroda „Pelenė“.<br>T. Bauras
Parodų rūmuose „Lotexpo“ vyksta kasmetinė grožio paroda „Pelenė“.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2013, 8:57 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:38 PM

Pirmą kartą paroda užėmė net dvi ekspozicijų sales bei keletą konferencijų salių, čia jau spėjo apsilankyti daugiau nei 190 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos. Kiekvienas lankytojas čia gali surasti tai, kas jam įdomu. Parodoje galima apžiūrėti kirpyklų ir grožio salonų įrangą, pasikonsultuoti su įvairių sričių specialistais, įsigyti kokybiškos kosmetikos produktų bei madingų aksesuarų.

Ant parodos „Pelenė“ podiumo galima pamatyti ne vieną įžymybę. Penktadienį vyriškus kirpimus čia demonstravo Europos kirpėjų čempionas, Rusijos megažvaigždė Andrej Bongin.  Naujausias vyriškų kirpimų tendencijas pristatė ne vieną nominaciją pasaulio kirpėjų čempionatuose pelnęs stilistas Raimundas Pasternackis. Jis publikai pademonstravo dešimties modelių kolekciją, kurioje svarbus ne tik kirpimas ir šukuosena, bet ir drabužiai, makiažas.

Savaitgalį čia savo meistriškumą demonstravo atviro Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų čempionato dalyviai. Jie surengė ir šou programą.

Vis dėlto didžiausia staigmena – savo naujausią vakarinių suknelių kolekciją čia pristatęs Liutauras Salasevičius. Šukuosenas ir makiažą jo modeliams kurė Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (KIGSA) geriausi meistrai. Stilisto pasirodymas tuo nesibaigė – jo suknelėmis bus pasipuošusios ir balsingos Policijos choro dalyvės. Choristų šukuosenomis ir makiažu pasirūpins KIGSA meistrai.

Kiekvieno parodos lankytojo laukė grožio specialistų čempionatai, madų pristatymai, diskusijos apie grožį, garsių stilistų darbai scenoje ir stenduose, makiažo mokykla, meno galerija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje