Talentingi kūrėjai raginami dalyvauti grožio industrijos konkurse

„Femina Bona“ Talentų fondas ragina: „Mesk iššūkį sau ir išlaisvink savo talentą“. Šis šūkis jau paskatino sudalyvauti konkurse per 60 dalyvių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-11 19:50, atnaujinta 2018-03-08 10:55

Sunku atspėti, kiek padidės šie skaičiai iki konkurso pabaigos balandžio 22-ąją. Dabar, kai galima pažvelgti į jau pateiktus darbus, turėtų suskubti ir kūrėjai, kurie delsė abejodami savo jėgomis.

Pasibaigus pirmajam etapui, laimingieji, pakviesti į antrąjį turą ir atlikę papildomą kūrybinę užduotį, visiškai priartės prie geidžiamų prizų. Laimėtojus išrinks ekspertų komisija: Ramunė Vigelė, Irina Zudova, Jolanta Sargautytė, Donatas Stankevičius, Jolanta Mačiulienė, Olga Filatova Kontrimienė, Rasa Balčiūnienė. Visi šie vardai puikiai žinomi tiems, kurie jau yra bent kiek „prisilietę“ prie grožio srities.

„Femina Bona“ įsteigė 5000 Lt vertės piniginį prizą kirpėjo-kūrėjo specialybei įgyti. „Mados akademija“ į projektą žengia su fotografijos kursais, Konstantino Bogomolovo mados seminarais. Harmoningos asmenybės institutas vertins finalininkų vidinę motyvaciją tobulėti ir suteiks galimybę tai daryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.