Vilniaus butikai ir žinomi dizaineriai Kaune surengė mados ir dizaino šventę

Savaitgalį Kauno dizaino salone „Interjero erdvė“ įsikūrusi „One Day Fashion Boutique“ kauniečius ragino išsilaisvinti iš šiltų apdarų ir pasinerti į nevaržomus, lengvus pavasario-vasaros kolekcijų modelius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-06 11:15, atnaujinta 2018-03-07 05:06

Dizaino salone „Interjero erdvė” pirmą kartą lietuviška mada susijungė su lietuvišku interjero dizainu sukurdama ypatingą šventę dizaino gerbėjams. Vienetinių Lietuvos interjero gaminių salone vyko „One day fashion boutique”, kuriame naujausias savo kolekcijas ir darbus pristatė gerai žinomi Lietuvos dizaineriai, tokie kaip Jolanta Rimkutė ir Ieva Ševiakovaitė, Julija Janus, buvo galimybė įsigyti Lilijos Larionovos, Roberto Kalinkino, Kęstučio Rimdžiaus, Lauros Dailidėnienės, Ievos Daugirdaitės, Aušros Haglund, Agnės Biskytės ir kitų gerai žinomų Lietuvos dizainerių naujausiųjų kolekcijų darbų.

„Vienos dienos parduotuvėje“ skambėjo odė suknelei

„One day fashion boutique“ dizainerių ir butikų suvažiavimą Kaune vainikavo ypatingas penktadienio vakaras „Appetitus restorane“. Du populiariausi lietuviškų dizainerių butikai – Vilniaus „Boho Chic„ ir Kauno „Koko Boutique“ itin stilingas vakaro damas skatino išsilaisvinti iš šiltų apdarų ir pasinerti į nevaržomus, legvus pavasario vasaros kolekcijų modelius.

Vakarą dėmesio centre buvo Kauno kamerinio teatro aktorė Edita Niciūtė, scenoje sukūrusi „Odę suknelei“. E. Niciūtė, specialiai šiam vakarui paruošė vaidmenį, skatinantį vyrą aprengti savo mylimą moterį. Kaip teigia aktorė, „ko gero kiekvienos moters svajonė būti aprengtai vyro, o ypač ryte. Tik taip moteris gali jaustis tikra moterimi, papuošdama drabužį savo vidine būsena ir apdovanodama vyrą meile, bei atsidavimu“.

Įamžins kūrybinius bandymus

Kauno ponios, jau spėjusios įprasti naujausių mados tendencijų žvalgytis „Vienos dienos parduotuvėje“, suvienijančioje Lietuvos dizainerius ir butikus, gali tapti naujai kuriamo filmo herojėmis.

„One Day Fashion Boutique“ – ne tik vieta pasimėgauti pirkiniais, bet ir kultūrinis reiškinys. Joje visuomet vyksta naujausių kolekcijų pristatymai ar meninių projektų debiutai. Visa tai nutarėme įamžinti“, – sakė renginio organizatorė Renata Janulevičienė.

R.Janulevičienės teigimu, metų pabaigoje bus pristatytas iki pusvalandžio trukmės vaizdo darbas, kuris įamžins visus kūrybinius bandymus, pademonstruotus publikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.