Naujas atlikėjos Bjork įvaizdis – jūrų ežio kaukė

Ekscentriškoji dainininkė Bjork toliau stebina savo gerbėjus. Neįprastus apdarus ir galvos apdangalus mėgstanti islandų atlikėja savaitgalį atkreipė į save dėmesį per pasirodymą JAV festivalyje „Bonnaroo“. Į sceną ji ėjo užsimaukšlinusi galvos apdangalą, kuris priminė jūrų ežį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-17 18:39, atnaujinta 2018-03-05 10:46

Tenesio valstijoje surengtame festivalyje dainininkė beveik nebendravo su publika – tik sumurmėjo kelis žodžius, leisdama visą jos žinią perteikti muzikai.

Tačiau dėmesio centre atsidūrė ne 47-erių atlikėjos dainos, o jos įvaizdis. Bjork mėgsta šokiruoti – 2001-aisiais į „Oskarų“ ceremoniją atėjo su aplink jos kūną apsivijusią gulbę vaizduojančia suknele. Tačiau „Bonnaroo“ jos pasirinkta apranga ir kaukė nustebino ir visko mačiusius kritikus.

Ši kaukė ir prie jos deranti suknelė Bjork garderobą papildė šiais metais – gastrolėse, kuriomis dainininkė pristato prieš dvejus metus išleistą savo albumą „Biophilia“. Dominuojanti albumo tema – gamtos reiškinių ir technologijos išradimų samplaika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas