Hipnozė moteriai padėjo atsikratyti 32 kilogramų

Visi žinome, jog efektyviausias būdas numesti svorio yra sportas bei subalansuota mityba, tačiau kai kuriems žmonėms trūksta motyvacijos ir pasiryžimo padaryti tą pirmąjį, lemtingą žingsnį.  27 metų Danielle Davies niekada nemėgo sportuoti, tačiau hipnozė jai padėjo atsikratyti net 32-jų kilogramų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2013, 1:46 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:18 PM

D. Davies buvo aistringa greito maisto bei alkoholio gerbėja. Mergina teigia, jog anksčiau buvo didžiausia tinginė ir visais įmanomais būdais stengėsi išvengti fizinės veiklos.

„Nesuvokiau, kad turiu problemų dėl savo svorio, kol žmonės nepradėjo aptarinėti mano išvaizdos man girdint. Daugelis draugų buvo sunerimę dėl mano svorio.. Aš išties kėliau grėsmę savo sveikatai.“

Merginos motina, 49 metų hipnozės terapeutė, nusprendė, jog laikas padėti savo atžalai.

Ji užhipnotizavo dukterį ir privertė ją patikėti, kad jos skrandyje – skrandžio žiedas, skirtas svoriui reguliuoti, bei hipnozės pagalba įteigė Daniellei, jog ji sportuoja pagal tam tikrą sporto programą. Hipnozės metu grojo muzika, kuri, seansui pasibaigus, veikdavo kaip motyvacija lieti prakaitą dėl stangraus kūno.

Dabar 57 kilogramus sverianti Danielle gali džiaugtis nepriekaištingais kūno linkiais bei dėvėti net ir labiausiai prigludusias sukneles. Fitneso fanatikė teigia, kad jaučia, kaip jos raumenys įsitempia vos tik paleidus hipnoterapijos metu grojusį kompaktinį diską. Danielle tvirtina, jog klausant kompaktinio disko apima euforija ir begalinis noras sportuoti ir lieknėti.

„Keista, tačiau jaučiu, kaip mano kūnas pats ruošiasi treniruotėms. Vos tik pagalvoju apie pritūpimus, apima toks jausmas, lyg būčiau jų padariusi visą šimtą! Žmonės mano, kad aš sporto klubo fanatikė, tačiau viskas, ką aš darau tėra pusvalandis arba valanda sporto namuose“, - pasakoja ji. Dabar Danielle teigia, jog negali apsieiti nei dienos be sporto. O jei sportuoti nepavyksta – ji tampa suirzusia ir praranda gerą nuotaiką.

Danielle motina Bev, kuri šį hipnozės seansą taiko ir kitiems klientams, teigia: „Tikėjimas, jog jos skrandyje – skrandžio žiedas, padėjo jai numesti svorio, bet turėjau padaryti kažką, kas motyvuotų ją sportuoti. Dabar Danielle sportuoja nuo 30 iki 60 minučių kasdien. Ji turi kur kas daugiau energijos nei kada nors anksčiau bei atrodo fantastiškai. Didžiuojuosi ja!”, – džiaugėsi Bev.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.