Kontroversiškas kinų išradimas padovanos moterims naują veidą

Ar norėtumėte ištisus metus atrodyti žaviai ir niekuomet neprarasti jaunatviškos išvaizdos? O gal norėtumėte pasidaryti plastinę operaciją, tačiau tam vis nepakanka lėšų? Jeigu taip, tuomet stebinti nepaliaujantys kinai turi ką pasiūlyti – štai naujausias dizainerės Zhuoying Li projektas „Uniface“ leis moterims pamiršti raukšles, tamsius ratilus po akimis ir suteiks galimybę nuolat džiaugtis nepriekaištingu makiažu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 11:54 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:30 AM

Milžiniškos akys, ilgos blakstienos ir siauras smakras – tai visuomenėje nusistovėję grožio standartai, ir štai dabar kiekvienam iš mūsų jie yra prieinami vienoje paprastoje pakuotėje. „Uniface“ kūrėjai sukūrė „antrąją odą“ – kaukę, kuri labai panaši į žmogaus odą. Ji neįtikėtinai plona, tad užsidėjus šią kaukę tikroji žmogaus oda kvėpuoja pro dirbtinės odos poras.

Tiesa, kad kaukė laikytųsi ant veido, ją reikia klijuoti su tam skirtais klijais. Gamintojų teigimu, kaukė yra sukurta iš žmogui nekenksmingų medžiagų, be to, ji yra tokia patogi, kad nevaržys jokių veido judesių, neiškreips mimikų. Žmogus, užsidėjęs šią kaukę, galės laisvai šnekėti ir net miegoti, nejausdamas jokio diskomforto.

Na, o didžiausiu gamintojų koziriu tapo taupumo aspektas, juk nuo šiol moterims nebeteks valandų valandas stoviniuoti prie veidrodžio ir nebereiks pirkti brangiausių kosmetikos priemonių.

Vieną kartą užsidėję „Uniface“ kaukę, taip paprastai jos neatsikratysite. Anot gamintojų, klijai prie žmogaus odos prilimpa labai stipriai, todėl kaukė galės būti pašalinta tik specialiose „Uniface“ klinikose. Jeigu pirkėjas jaus bent menkiausią diskomfortą ar dėl bet kurios kitos priežasties norės kaukės atsikratyti, ši procedūra pirmą mėnesį po pirkimo jiems nieko nekainuos. Kitu atveju, kaukės nuėmimo procedūra kišenę ištuštins 59 doleriais.

O ir pati kaukė – išties nepigus malonumas, po šio pirkinio iš banko sąskaitos „dings“ net 400 dolerių. Nepaisant to, gamintojai garantuoja, kad investicija atsipirks. Jie tikina, kad grožio standartams pasikeitus, jie sukurs naują kaukės modelį, tad kiekvienas pirkėjas galės seną variantą pakeisti į naują, beje, visiškai nemokamai. Na, o jei pirkėjo netenkins standartinis kaukės makiažas, jis be didelių pastangų „dažų sluoksnį“ nuplauti galės aliejiniu pagrindu pagamintu makiažo valikliu. O toliau darbuotis teks darbščiosiomis savo rankelėmis, pasitelkiant savo kosmetinės turinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.