M.Kerr: „Mados pasaulis menkina modelių pasitikėjimą savimi“

Australų kilmės modelis Miranda Kerr turi daugybę priežasčių didžiuotis savimi: ji ne tik suvystė gražuolį Orlando Bloomą, pagimdė jam nuostabų sūnų, tačiau ir yra viena geriausiai apmokamų manekenių pasaulyje. Nepaisant įspūdingų pasiekimų, podiumo gražuolė atskleidžia, kad savimi pasitikėjo toli gražu ne visada.

Kaip skelbia „Forbes“, M.Kerr pernai uždirbo 7,2 mln. JAV dolerių (19 mln. litų) ir liko antra daugiausia uždirbančių manekenių sąraše.<br>"Instagram" nuotr.
Kaip skelbia „Forbes“, M.Kerr pernai uždirbo 7,2 mln. JAV dolerių (19 mln. litų) ir liko antra daugiausia uždirbančių manekenių sąraše.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2013, 1:10 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:08 PM

Žurnalui „Cosmopolitan“ 30-metė supermanekenė prisipažino, kad mados industrijoje tvyranti įtampa ir nuolatinis modelių patiriamas stresas menkino jos pasitikėjimą savimi. Ji taip pat teigia praeityje susidūrusi su sunkumais siekiant subalansuoti savo gyvenimą. „Modeliai yra vieni nesaugiausiai besijaučiančių žmonių, kokius esu sutikusi. Merginoms nuolat sakoma, kad jos – nepakankamai geros. Dirbant tokį darbą reikia įdėti daug pastangų, kad pamiltum save“, – teigia M.Kerr.

Kalbėdama apie savo, kaip modelio, debiutą, kai jai tebuvo 13 metų, M.Kerr teigė: „Tuo metu buvo daug negatyvo.“

Tačiau dabar, puoselėjant jau net 17 metų trunkančią modelio karjerą, M.Kerr prisipažino tikinti, kad šiuo metu jos gyvenimas yra kaip niekad gerai subalansuotas.

Kaip skelbia „Forbes“, M.Kerr pernai uždirbo 7,2 mln. JAV dolerių (19 mln. litų) ir liko antra daugiausia uždirbančių manekenių sąraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.