„Naktinių personų“ įvaizdis – J.Statkevičiaus rankose

Koncertiniam turui besiruošiančios grupės „Naktinės personos“ nariai Alanas Chošnau ir Aras Vėberis po daugiau nei dešimtmečio drauge įsiamžino fotosesijoje, tad ją savotiškai būtų galima pavadinti istorine. Muzikantų įvaizdžiu rūpinosi dizaineris Juozas Statkevičius – jo profesionalumu atlikėjai liko sužavėti.

J.Statkevičius kuria "Naktinių personų" įvaizdį.
J.Statkevičius kuria "Naktinių personų" įvaizdį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 11:32 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:17 PM

„Naktinių personų“ muziką vertinantis mados kūrėjas prisipažino, kad ir pats susidomėjęs laukia išskirtinių grupės koncertų. Fotosesijai, kurios metu padarytos nuotraukos, bus naudojamos išskirtinio turo „Po 20 metų“ pristatymui, buvo kruopščiai ruoštasi.

J.Statkevičiaus indėlis – ne tik elegantiškas, o kartu dėmesį savo originalumu traukiantis muzikantų garderobas, kuriame dominavo balta ir juoda spalvos, bet ir dėmesys kiekvienai detalei. Kelias valandas trukusio darbo studijoje metu dizaineris atidžiai stebėjo, kaip Alaną ir Arą fotosesijai ruošia juos grimavę bei šukavę meistrai, geranoriškai dalijosi profesionaliais patarimais dėl apšvietimo ir kompozicijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.