Per trejus metus nuo plastinių operacijų priklausoma rusaitė A.Piskun pavirto į monstrą

Vos 25-erių Aliona Piskun – viena iš labiausiai prieštaringai vertinamų Rusijos socialinių tinklų žvaigždžių, išgarsėjusi itin vulgariais vaizdo įrašais ir atvirais bei šokiruojančiais pasisakymais sekso tema. Tačiau didžiausią populiarumą Alionai pelnė ne vieši jos pasisakymai, o šiurpą kelianti išvaizda – vos per trejus metus moteriai buvo atlikta 13 skirtingų plastinių operacijų.

Per trejus metus nuo plastinių operacijų priklausoma rusaitė pavirto į monstrą.<br>„Vkontakte“ nuotr.
Per trejus metus nuo plastinių operacijų priklausoma rusaitė pavirto į monstrą.<br>„Vkontakte“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2013, 2:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:46 AM

Priklausomybę nuo chirurginio skalpelio jaučianti mergina pasiryžo 4 nosies korekcijos operacijoms, pasidailino smakrą, pasididino lūpos, jai buvo atliktos akių vokų, veido pakėlimo operacijos ir daugelis kitų chirurginio įsikišimo reikalaujančių procedūrų. Žvelgiant į nuotrauką prieš operacijas ir po jų, atrodo, kad jose – du skirtingi asmenys.

„Per trejus metus pasikeičiau kardinaliai. Pakito ne tik mano išorė – jaučiu, kad pasikeitė ir mano asmenybė. Nesigailiu pasidariusi tiek daug plastinių operacijų, nes po kiekvienos iš jų pasijutau vis gražesnė“, – socialiniame portale „Vkontakte“ teigia keistokai grožį suvokianti A.Piskun.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.