„D&G“ podiumu žengęs vaikinas į mados olimpą kops ir vėl, tačiau šį kartą – kaip moteris

Kadaise sėkmingą modelio karjerą turėjęs jaunuolis, kulniavęs garsiausių mados namų podiumais, išdrįso žengti žingsnį, po kurio kelio atgal jau nebebus – 28-erių Shane'as nutraukė sėkmingą karjerą tik tam, kad ir vėl imtų kopti jos laiptais – tik šį kartą kaip moteris, vardu Chloe Lapper.

„D&amp;G" podiumu žengęs vaikinas į mados olimpą kops ir vėl, tačiau šį kartą - kaip moteris.<br>„Facebook" nuotr.
„D&amp;G" podiumu žengęs vaikinas į mados olimpą kops ir vėl, tačiau šį kartą - kaip moteris.<br>„Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-18 11:06, atnaujinta 2018-02-21 01:39

„Būdamas 22-ejų pradėjau dirbti modeliu ir tai išties buvo neįkainojama patirtis, tačiau kiekvieną kartą, kai klientai mane pagirdavo ar sakydavo man, kad aš esu gražus, jaučiausi labai suglumęs. Aš šventai tikėjau, kad gyvenu ne tame kūne, kuriame turėčiau, tad tie komplimentai man buvo beprasmiai. Geriausias sprendimas, kurį esu priėmęs – tai, kad nusprendžiau tapti moterimi. Gailiuosi, kad neišdrįsau to padaryti anksčiau“, – teigia Chloe virtęs Shane'as.

Štai dabar Chloe apsiavus aukštakulnius ir vilkint itin trumpą suknelę, sunku patikėti, kad tai – tas pats vaikinas, kadaise žengęs „Dolce & Gabbana“ mados namų podiumu.

Shane'as turėjo didelį pasisekimą mados pasaulyje – dėl savo ūgio ir išraiškingų veido bruožų jis tapo užsakovų itin geidžiamu modeliu. Tačiau būti dailiu vaikinu jis norėjo mažiausiai – didžiausiu Shane'o noru jau nuo 7-erių buvo lyties keitimo operacija.

„Turiu 5 seseris ir kas kartą, kai jos puošdavosi ir dažydavosi, aš slapčia pavydėdavau. Aš tiesiog troškau būti jų kailyje. Anksčiau dažydavau savo kojų nagus, kad pasijusčiau bent šiek tiek moteriškesnis, nesukeldamas įtarimo aplinkiniams. Artimieji mano norą būti mergina žinojo jau nuo mažumės, tačiau visiems savo draugams apie tai paskelbiau „Facebook“ paskyroje, sulaukęs 18 metų. Taip atsitiko todėl, kad pasijutau dvasiškai subrendęs tapti tuo, kuo ir turėjau gimti – moterimi“, – teigia Chloe.

Dabar Chloe vartoja hormoninius preparatus ir taupo pinigus lyties keitimo operacijai, o taip pat svajoja apie krūtų implantus, kurie, kaip tiki mergina tapęs vaikinas, padidins pasitikėjimą savimi.

„Pirmuosius pokyčius pastebiu jau dabar: mano balsas tapo aukštesnis, kai kurie mano veido bruožai sušvelnėjo, na, ir ėmiau mąstyti kaip moteris – dabar dažniau vadovaujuosi logika“, – juokiasi Chloe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.