Nuo sunkios aknės formos kenčiančią merginą makiažas pakeičia neatpažįstamai

Pasaulio pabaiga arba, mažų mažiausiai, sugadinta diena – tokios mintys kyla ryte į naujai išdygusį vienut vienutėlį spuogą ant nosies žvelgiančioms paauglėms. Tačiau Elaine Mokk iš tokių merginų telieka juoktis, mat 18-metę merginą jau ilgą laiką kankina cistinė aknė, kitaip – pūlingi uždegimai ir votys, darkantys neseniai pilnametystės sulaukusios merginos veidą.

Elaine Mokk.<br>„Youtube" stop kadras
Elaine Mokk.<br>„Youtube" stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-23 18:12, atnaujinta 2018-02-20 21:53

Iš Toronto kilusi Elaine panoro visam pasauliui papasakoti savo ligos istoriją ir pasidalyti naudingais patarimais, kaip užmaskuoti net ir pačias didžiausias veido problemas. Savo „Youtube“ paskyroje mergina įkėlė vaizdo įrašą, kuriame parodo savo tikrąjį, makiažo priemonėmis dar nepatobulintą veidą. Pripažinkite, vienas kitas spuogas, palyginti su šios merginos problemomis, atrodo vieni juokai.

Tačiau sumani mergina rankų sudėjusi nesėdi – be makiažo viešumoje nesirodanti Elaine kas dieną skrupulingai tepasi įvairiomis priemonėmis, padedančiomis jai paslėpti raudonį, randus ir, žinoma, veidą nusėjusius spuogus. Ir išties makiažo galia yra neįtikėtina – mergina tampa neatpažįstama.

E.Mokk tikina vaizdo įrašą, pritraukusį jau daugiau nei 6 milijonus žiūrovų, paviešinusi tam, kad padėtų visiems panašaus likimo žmonėms.

„Aknė pavertė mano gyvenimą tikra kančia ir sutrypė mano pasitikėjimą savimi. Dažnai pastebiu, kai žmonės, kalbėdami su manimi, akimis tyrinėja mano veidą – pasidaro išties liūdna, dažnai norisi dėl to verkti. Norėčiau nesidažyti, tačiau tiesiog negaliu“, – teigia E.Mokk.

Vaizdo įraše matosi, kaip E.Mokk ant veido rūpestingai paskirsto plonytį sluoksnį serumo, tuomet veidą kruopščiai ištepa BB kremu, kuris ne tik drėkina merginos odą, tačiau kartu ir sulygina veido spalvą. Mergina taip pat papildomai maskuoja visus spuogus, o galop viską užtvirtina matinį efektą suteikiančia kompaktine pudra.

Nepamanykite, kad Elaine bėga nuo savo problemų – užuot tai dariusi, ji bando įvairius gydymo būdus ir štai dabar tikina, kad po vaizdo įrašo paviešinimo ėmus vartoti gydytojo paskirtus vaistus, jos būklė akivaizdžiai pagerėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.