Milijonus kainuojantys apatiniai – kiekvienos moters svajonė

Moterys visada tinkamai įvertins iš mylimojo gautą dovaną – arčiausiai kūno esantį drabužį. Prabangių apatinių drabužėlių, spindinčių brangiaisiais akmenimis, neatsisako ir turtuolių mylimosios.

Už tokius pirkinius vyrai kartais pakloja milijonus.<br>"Reuters" ir AP nuotr.
Už tokius pirkinius vyrai kartais pakloja milijonus.<br>"Reuters" ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 7:34 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:59 AM

Už tokius pirkinius vyrai kartais pakloja milijonus.

Apatinių drabužių kompanija „Victoria’s Secret” kasmet nuo 1996-ųjų sukuria itin prabangių liemenėlių. Kiekvienais metais vis kitaip pavadintas drabužis – ne tik dizainerių, bet ir juvelyrų kruopštaus darbo vaisius. Tokių svajonių liemenėlių sukurta 18. Anksčiau svajonių liemenėlės puikuodavosi vien „Victoria’s Secret” kataloge. Per kolekcijų pristatymus jos pradėtos demonstruoti tik nuo 2001-ųjų. Pirmoji prabangiu drabužėliu ant podiumo pasipuošė manekenė Heidi Klum.

Nenuostabu, kad pati brangiausia kada nors sukurta liemenėlė priklauso šiai amerikiečių kompanijai. Jos meistrų 2000-aisiais sukurta svajonių liemenėlė „Red Hot Fantasy”, kurią vilkėjo modelis Gisele Bündchen, buvo įkainota 15 mln. dolerių (beveik 40 mln. litų).

Šis apatinis drabužis kaip brangiausias pasaulyje įregistruotas Guinnesso rekordų knygoje. Užfiksuotame rekorde nurodoma, kad tokia pinigų suma įkainotas visas apatinių drabužių komplektas – ir liemenėlė, ir apatinės kelnaitės.

Šią liemenėlę puošia 1300 brangiųjų akmenų. Bendrasis rubinų svoris – 300 karatų.

Šių metų svajonių liemenėlė „Royal Fantasy”, kurią ant podiumo demonstravo „Victoria’s Secret” modelis Candice Swanepoel, įvertinta 10 mln. dolerių (per 25 mln. litų).

Liemenėlę ir prie jos priderintą diržą puošia 4200 brangiųjų akmenų – rubinai, deimantai ir geltonieji safyrai. Prabangųjį drabužėlį sukūrė garsus juvelyras Mouawadas.

Centrinis drabužėlį puošiantis kriaušės formos rubinas sveria 52 karatus.

Prabangius apatinius drabužius kuria ne tik „Victoria’s Secret”. Štai neseniai pasauliniame grožio konkurse „Mis visata 2013” buvo pristatytas milijoną dolerių (per 2,5 mln. litų) kainuojantis maudymosi kostiumėlis.

Drabužį pademonstravo šio konkurso nugalėtoja Gabriela Isler iš Venesuelos.

Kaip naujasis italų apatinių drabužių kompanijos veidas ji pozavo su baltu kostiumėliu, kuris papuoštas smaragdo pakabučiu bei deimantų ir rubinų sūkuriais. Iš viso apdarą puošia 900 brangiųjų akmenų. „Šis kostiumėlis ir paprastas, ir elegantiškas. Panašus į mane”, – šypsojosi gražiausia visatos mergina tituluota venesuelietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ko po rinkimų tikisi politologai ir būsimi politikai?