Deramai pasitikime 2014-uosius - Žaliojo medinio arklio metus

Visada su jauduliu ir stipriai plakančia širdimi laukiame nuostabiausios ir daugiausia malonių staigmenų žadančios šventės - Naujųjų metų! Tad nieko nuostabaus, kad jų sutikimui ruošiamės iš anksto.

Kad Žaliojo medinio arklio poveikis būtų tik teigiamas, jam reikia įsiteikti švenčiant Naujuosius metus.<br>123rf nuotr.
Kad Žaliojo medinio arklio poveikis būtų tik teigiamas, jam reikia įsiteikti švenčiant Naujuosius metus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2013, 1:17 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:38 PM

Naujieji - 2014-ieji - Žaliojo medinio arklio metai. Rytų išminčiai tikina, kad savo sostą jie teisėtai užims per Mėnulio (Rytų) Naujuosius metus - sausio 31-ąją. Bet jau naktį į sausio 1-ąją Žaliasis medinis arklys perims dalį 2013 metų valdovės - Juodosios Vandens gyvatės pareigų ir pradės daryti įtaką mūsų likimams. Ir kad Žaliojo medinio arklio poveikis būtų tik teigiamas, jam reikia įsiteikti. Kaip? Atsižvelgti į 2014 metų valdovo skonį, pageidavimus ir sutikti jį išskėstomis rankomis. Štai tuomet Žaliasis medinis arklys apdovanos sėkme ir laime.

Arkliukas - temperamentingas, darbštus ir užsispyręs. Jei jam kas nors nepatiks, iš karto stos piestu! Ir 2014-ųjų šeimininkas myli tokius kaip ir jis - atkakliai siekiančius savo tikslo ir veržlius. Jei visomis savo išgalėmis sieksite tikslo, Žaliasis medinis arklys jums tikrai padės. O tiems, kas tinginiaus ir stums visus darbus bei reikalus tolyn nuo savęs, gali suteikti nemažai nemalonių staigmenų.

Namų dekoravimas

Namų dekoravimui puikiai tiks žalių atspalvių naujametiniai žaisliukai ir kitokios puošybos detalės. 2014 metų šeimininkas įvertins, jei savo būstą papuošite bet kokiomis statulėlėmis, figūrėlėmis, vazelėmis, bet pagamintomis iš medžio.

Laimingas talismanas - pasagėlė. Kaip gi be jos? Ją būtinai pakabinkite virš įeinamųjų durų: lai ji saugo jūsų namus nuo visų ligų, bėdų ir piktų žmonių!

Šventinis stalas

Žaliasis medinis arklys bus patenkintas, kai ant stalo pamatys kiaulienos, jautienos, vištienos, kalakutienos patiekalus. Į visus juos reikia pridėti žalumynų, - bent kaip papuošimą. Juk Žaliasis medinis arklys mėgsta kramsnoti žolę.

Arkliukas nėra stiprių alkoholinių gėrimų mėgėjas. O štai putojantys vynai, uogų gėrimai, sultys jam labai patiks.

Šventės apranga - nuostabioji amazonė

Kuklius drabužius kabinkite kuo giliau į spintą! Žaliajam mediniam arkliui - 2014 metų valdovui - patinka drąsios jojikės. Gilios iškirptės, praskiepai, mini - geriausias gundančios amazonės pasirinkimas. Norite pritraukti sėkmę? Tuomet apsirenkite žalios spalvos drabužiais. Beje, pakaks žalių atspalvių sijono, palaidinės ar kokio nors kito žalio akcento. 2014 metų šeimininkui itin patiks sodrios žolės atspalviai. Beje, jį džiugina ir ruda - Žemės spalva.

Papuošalai

Naujųjų - 2014 metų šeimininkui itin patiks, jei savo puošnų šventinį apdarą pagyvinsite iš medžio pagamintais aksesuarais. Apyrankės, auskarai, karoliai, segės - puikus stilingas elementas. Žinoma, jam beprotiškai patiks bet kokie žalio atspalvio papuošalai.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.