Mėgstamiausi garsių moterų bateliai: kokie jie?

Aukštakulnius, žemakulnius, odinius ar guminius – kone kiekviena moteris turi tuos batelius, su kuriais nesiskiria svarbiausiomis progomis ar kone kiekvieną dieną. Žurnalas „Stilius“ įsmuko į kai kurių garsių šalies moterų drabužines, kuriose slepiasi jų mėgstamiausi aukštakulniai.

Verslininkės I.Stumbrienės mėgstamiausi bateliai.<br>LR fotomontažas
Verslininkės I.Stumbrienės mėgstamiausi bateliai.<br>LR fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2014, 7:13 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:05 AM

Teisininkė Dainė Baumilė

„Aukščiausiais kulnais, bet patogiausi mano bateliai. Su jais šoku kelias valandas ir vis tiek nepavargstu. Tiesiog man sukurti! Optiškai ilgina ir lieknina kojas. Keisčiausia, kad juos pirkau drabužių, o ne batų parduotuvėje“, – prisipažino Dainė.

Verslininkė Inga Stumbrienė

Kūno spalvos „Jimmy Choo“ aukštakulniai Ingai – tikras atradimas. „Gražūs, patogūs ir stilingi. Amžinos klasikos modelis. Stengiuosi rengtis šviesiomis spalvomis ir niekada neakcentuoju batų. Šie aukštakulniai yra puikūs, nes tinka prie bet kokio drabužių derinio. O kartais jį net papildo“, – įsitikinusi Inga.

Modelis Gintarė Sabeckaitė

„Šie italų dizainerio Cesare Paciotti batai yra neįtikėtinai patogūs. Nepaisant aukšto kulno, su jais galiu vaikščioti visą dieną ir nejausti jokio kojų nuovargio!“ – kalbėjo krepšininko Dariaus Songailos mylimoji.

Vestuvių planuotoja Laura Vagonė

Prie Lauros legendinių guminių „Dreamed by Melissa“ aukštakulnių nagus prikišo dizainerė Vivienne Westwood. „Linksmi ir patogūs. Visada apie juos svajojau, todėl viešėdama užsienyje nusipirkau. Svečioje šalyje smagiau apsipirkinėti. Negana to, jie pagaminti iš ekologiškų medžiagų“, – pasakojo L.Vagonė.

Verslininkė Rasa Arlauskienė

Rasa ištikima mados namų „Christian Louboutin“ ryškiaspalviams batams 11 cm pakulne. „Ne rožiniai, ne raudoni, ne vakariniai, ne kasdieniai, ne aukšti ir ne žemi. Kojos ir eisena atrodo grakščiai ir elegantiškai. Kartą bičiulis pagyrė ir pralinksmino: „Tavo bateliai – kaip mano mėgstamiausi ledinukai! Norisi lyžtelėti“, – nusijuokė R.Arlauskienė.

Parengė Beatričė Jurevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.