Veido patempimo operacija „padovanojo“ dvigubą pagurklį

61-erių Cheryl Faunch norėjo nušauti du zuikius vienu metu: patobulinti savo išvaizdą ir sutaupyti. 5 tūkst. svarų kainuojantis veido, kaklo ir akių vokų pakėlimas jai atrodė išties per didelė prabanga, tad moteris ėmė ieškoti pigesnės alternatyvos. Ir rado. Lenkijoje tokia pati operacija kainavo kone 2 tūkst. svarų pigiau, tad savo išvaizda nepatenkinta moteris kaip mat susigundė pasiūlymu.

Veido patempimo operacija „padovanojo“ dvigubą pagurklį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Veido patempimo operacija „padovanojo“ dvigubą pagurklį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 7:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:02 AM

Telefonų su Cheryl kalbėjusi klinikos atstovė tikino, kad veido patempimo operacija padovanos jai žavią išvaizdą iki pat senatvės. Kad apmokėtų išties nemenką sąskaitą, Ch.Faunch teko parduoti savo auksinę, itin mylėtą apyrankę. 3 tūkst. 200 svarų – tiek moteriai atsiėjo operacija, skrydis bei apgyvendinimas.

Ligoninė atrodė išties daug žadančiai, tačiau personalas anglų kalba vos žodį tegalėjo ištart. Laimei, chirurgui talkino vertėjas.

„Man pritaikė vietinę nejautrą, tad pamenu dalį operacijos. Viskas ėjosi tiesiog puikiai, po operacijos mane sutvarstė ir nuvežė į viešbutį. Aš netgi išėjau apžiūrėti lankytinų objektų. Lenkijoje pasilikau dar 10-čiai dienų. Paskutinę dieną man išėmė siūles, tačiau, kad kai kurios vis dėlto liko – pastebėjau tik grįžusi į Angliją. Mano veidas buvo ištinęs ir randuotas kone 6 savaites, tačiau kai patinimas atslūgo – kaklo oda ir pagurklis atrodė tiesiog siaubingai. Po akimis esantys „maišeliai“ šokiravo ne ką mažiau. Nuo vieno iš jų buvo nuimta per daug odos, nuo kito – per mažai“, – pasakojo Cheryl.

Moteris parašė nusiskundimą ligoninei, o šie pasisiūlė korekciją atlikti nemokamai, jei tik Cheryl pati susimokės už lėktuvo bilietus.

„Pirmoji operacija buvo atlikta prastai, tad antrai nesiryžau. Dabar mano veidas atrodo blogiau, nei prieš operaciją. Gailiuosi, kad vykau į svetimą šalį, pasitikėjau ten dirbančiu chirurgu. Manau, kad jis naudojosi pasenusia technika. Tai buvo tiesiog pinigų ir laiko švaistymas“, – teigė Ch.Faunch.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.