„V&V boutique” drabužių kolekcija – plazdančio lengvumo gerbėjai

Vilniuje įsikūrusiuose drabužių namuose „V & V boutique” pakvipo kava. Juoda, balinta, su daug vanilinio sirupo ir puta. Būtent pastaroji yra mėgstamiausia šio salono savininkės Viktorijos Vaičiulienės (28 m.). Kava moterį įkvėpė ir naujausiai pavasario kolekcijai, kurioje apstu saldaus kapučino atspalvių ir ore plazdančio šilko.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 19, 2014, 8:56 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:05 AM

V.Vaičiulienė per metus savo kūrybos gerbėjams pristato keturias sezonines kolekcijas. Žiemą ir rudenį vyrauja paltai, vilnos megztiniai, storo trikotažo švarkeliai ir kiti jaukūs bei šilti apdarai. Šaltuoju sezonu mažiau dėmesio drabužių kūrėja skiria laisvalaikio rūbams, mat tamsius žiemos vakarus daugelis linkę praleisti namuose, o ne su bičiuliais pramogaudami mieste. O štai pavasario ir vasaros kolekcijos visai kitokios.

„Šiltuoju sezonu atsipalaiduoju ir pasirenku ryškesnių tonų atspalvius. Tai metas, kai reikia išlipti iš kostiumėlių. Pavasario kolekcijas man kurti labiausiai patinka. Jose susipina vilna su plonu šilku, paltukai su lengvomis palaidinėmis. Išvargintos žiemos šalčių moterys mielai renkasi šviesesnių spalvų ir lengvesnių audinių drabužius, kurie man asocijuojasi su moteriškumu, o aš tai dievinu. Kad ir kaip stengčiausi įtikti kiekvienos klientės skoniui ir pasiūlyti drabužių kolekciją, visiškai atitinkančią jos poreikius, kartais išgirstu jų pageidavimą daugiau dėmesio skirti oficialiems drabužiams“, – portalui lrytas.lt sakė Viktorija.

Drabužių namų „V & V boutique” klientės – skubančios, veiklios moterys, siekiančios karjeros aukštumų, todėl oficialiems susitikimams ar tiesiog darbui skirti stilingi drabužių deriniai išgraibstomi pirmiausia. Kaip ir išskirtinėms progoms skirtos vakarinės suknelės.

Naujausia pavasario kolekcija žėri visais kavos atspalviais. Šį sezoną ypač madingi rusvi tonai, todėl „V & V boutique” savo gerbėjas džiugina ir jomis. 2014 metų pavasario kolekcijos drabužiai pasiūti iš įvairių audinių – šilko, šifono, vilnos, medvilnės.

Pasakodama apie naujausią kolekciją Viktorija išskiria asimetriją. Viskas, kas asimetriška, kas nėra tobula, – originalu. „Asimetriškų detalių nepabijojau panaudoti ne tik laisvalaikio stiliaus drabužiuose, bet ir klasikinio kirpimo kostiumėliuose, paltuose, saulės kliošo sijonuose. Būtent saulės kliošo grožį galima pritaikyti ne tik sijonams. Pirmą kartą savo kolekcijoje pristatau sluoksniuotą dvigubą saulės kliošo sijoną ir palaidinę su nugaroje netikėtai įsitaisiusia saulės kliošo kloste. Juk vyrai savo drabužiuose to niekada neturės. O tai yra taip moteriška!“ – nusišypso V.Vaičiulienė.

V.Vaičiulienės kūrybos gerbėjos sulaukė ir naujovės. Pirmą kartą moterys ir merginos čia pat gali išsirinkti prie drabužių derančias dvispalves rankines.

„Negana to, ilgą laiką buvę santūrūs ir asketiški, šį kartą damas nustebinome keliomis itin puošniomis suknelėmis. Kaip ir anksčiau, ir šį kartą pristatėme jaukius bei patogius drabužius namams – chalatus“, – pasakojo „V & V boutique” salono įkūrėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.