Atšilus orui Kauno gatvėse padaugėjo spalvų

Penktadienį, kai termometro stulpelis pakilo iki 17 laipsnių šilumos, Kauno gatvėse padaugėjo spalvų, šypsenų ir meilės. Pirmiausia nušvito kauniečių veidai, niūrią aprangą papildė ryškesnės detalės, o vilnonius šalikus pakeitė vėjo plazdenamos šilkinės skarelės. Kai kurie šilumos ištroškę žmonės popietę visai nusivilko paltus ir net švarkus.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 21, 2014, 5:49 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:35 AM

Gatvėse pagaliau pasirodė mėlynžiedėmis žibuoklėmis, baltomis snieguolėmis ir sprogstančiais karklais prekiaujančios pagyvenusios pardavėjos, o suolelius nusėdo meiliai besiglaustančios įsimylėjėlių porelės

Tačiau, kaip žinia, tikrasis pavasaris į Kauną ateina ne tuomet, kai Laisvės alėjoje pasirodo pirmosios žibuoklių pardavėjos ar burkuoja vienas kitą mylintys jaunuoliai.

Tikrosios pavasario pranašės - iš ilgaaulių batų, džinsų ar ilgų žieminių sijonų išlindusios merginos ir moterys, kurios iš spintų ištraukia batelius, dažna aukštakulnius, ir užsisegusios trumpus sijonėlius drąsiai rodo it nulietas kojas.

Laisvės alėja ar Vilniaus gatve išdidžiai žingsniuojančios ir dar klubais linguojančios tokios gražuolės lyg magnetas traukia išalkusius vyrų žvilgsnius ir garsiai skelbia: Kaune - pavasaris!

Kol kas trumpų sijonų gatvėse dar nėra daug, tačiau vieną kitą šiltą pavasarį pranašaujančią drąsuolę penktadienį jau pavyko pamatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.