Teatro dieną E.Jackaitė tapo podiumo žvaigžde

Teatro dienos proga Klaipėdoje Eglė Jackaitė su savo renginių organizavimo įmone  „Raudoni bateliai“ kartu su žinomomis Lietuvos moterimis pristatė klaipėdietės Linos Zaveckienės, prekinio ženklo „LiZa Svajos“ įkūrėjos, naujausią drabužių kolekciją „Svajonės“.

Dizainerė L.Zaveckienė (kairėje) ir aktorė E.Jackaitė.
Dizainerė L.Zaveckienė (kairėje) ir aktorė E.Jackaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 10:13 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:22 AM

Vilkėdamos itin ryškius ir spalvingus „LiZa Svajos“ drabužius moterys šįsyk žengė ne raudonu, o žaliu kilimu. Tai buvo visas žiedas žinomų moterų - aktorė Eglė Jackaitė su sūnumis Jokūbu ir Elijumi, grupės „69 danguje” narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, dainininkė Aistė Pilvelytė, šokėja Kristina Navickaitė-Tina, Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko žmona, Klaipėdos pilies džiazo festivalio asociacijos prezidentė Inga Grubliauskienė su dukromis Saule ir Elze, dainininkė Ieva Jotkėlaitė-Asočakova su dukryte Maja, Klaipėdos muzikinio teatro balerina Inga Briazkalovaitė su dukrele Lukrecija, Eglė Jokužytė ir kiti modeliai.

Originaliais „LiZa Svajos“ drabužiais šventinį vakarą pasipuošė ne tik juos demonstravę modeliai, bet ir pati dizainerė Lina Zaveckienė bei dauguma į renginį susirinkusių svečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.