Šio sezono privalomų turėti daiktų sąrašas

Grįžti į paauglystę, kai kojas dengė standaus audinio klostytas sijonas, nereikėjo galvoti apie nepatogius aukštakulnius, o vietoj rankinės ant pečių pūpsojo daili kuprinė. Ar mados kūrėjai madingą moterį grąžina į mokyklos suolą? Tikrai ne, tiesiog į svarbiausių sezono pirkinių sąrašą įtraukia ir... šiek tiek šypseną keliančių sentimentų, rašo žurnalas „Stilius plius".

Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Apr 11, 2014, 9:19 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:22 PM

Klostytas sijonas

Griežtos formos žemiau kelių ar lengvas ir atidengiantis kojas – klostėmis puoštas sijonas šį sezoną turėtų atsidurti kiekvienos mados gerbėjos spintoje. Nors kai kurie mados namai solidesnei klientei siūlė nuolat madingą pieštuko formą, būtent klosčių grožis, dinamiškumas ir romantika puikiausiai atitinka sezono nuotaiką. Ar pasirinktumėte futuristinį „Proenza Schouler“ variantą, ar romantišką „Christian Dior“, šį sezoną tokį sijoną galėsite priderinti prie bet kokio stiliaus.

Marškiniai

Paprasčiausi klasikiniai marškiniai ir vėl tampa svarbiausia sezono detale. Jie ne tik puikiai papildo tiek sportinę, tiek elegantišką moterišką aprangą, bet ir suveržus juos per liemenį jie gali būti dėvimi kaip suknelė ar tunika. Neabejotinai geriausias pasirinkimas – minimalistiniai, subtiliai dryžuoti marškiniai, tokie kaip ant „Alexander Wang“ podiumo.

Kuprinė

Keletą sezonų vyravusios delninukės šį sezoną vietą užleidžia patogioms bei stilingoms kuprinėms. Kasdien galite rinktis prabangesnį įdomios spalvos odinį modelį, o laisvalaikiui bei savaitgaliui – rankomis margintą drobinę kuprinę, kurią pristatė ir „Chanel“ mados namai.

Sportiniai sandalai

Jokių aukštų pakulnių, įmantrių puošybos elementų ar platformos – mados kūrėjai šį pavasario bei vasaros sezoną dedikuoja patogiai, laisvai jaustis leidžiančiai avalynei. Todėl ne vienų garsių mados namų šou manekenės grindiniu ne kaukšėjo įspūdingais aukštakulniais, bet avėjo lygiapadžius sportinio stiliaus sandalus. Geriausi šiemet? Žinoma, spalvingieji „Prada“.

Lietpaltis

Nuo netikėtos vasaros vėsos saugantis ir aiškesnį siluetą suteikiantis lietpaltis – viena įdomiausių sezono naujienų. Plonus trumpus švarkelius pakeitę paltai šįkart kaip niekada ryškūs, pasiūti iš šiuolaikinių plonų neperpučiamų audinių ir, be abejo, itin stilingi kaip „Burberry Prorsum“ ar „Michael Kors“ kolekcijose.

Meniškas akcentas

Menas ir jo interpretacijos šį sezoną – viena svarbiausių temų, tad bent be menko meniško akcento išsiversti būtų sunkoka. Ar pasirinksite „Jil Sander“ modelį primenantį dažais nutaškytą švarką ar palaidinę, margintą abstrakčiais „Celine“ raštais, bent viena derinio detalė turi stebinti spalvomis, netradiciniu marginimu ar bent netradiciniu asimetrišku siluetu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.