10 šių metų klaikiausių tatuiruočių

Nuo praeito amžiaus su kalėjimais pradėtos asocijuoti tatuiruotės turi gilią ir netgi prabangią istoriją. Jos žmogaus kūną dabina jau apie 40 tūkstančių metų.

10. Voras ant veido. Vyras, pasidaręs šią tatuiruotę, matyt, norėjo pabrėžti savo veido, būtent – nosies, bruožus.<br>Imgur.com nuotr.
10. Voras ant veido. Vyras, pasidaręs šią tatuiruotę, matyt, norėjo pabrėžti savo veido, būtent – nosies, bruožus.<br>Imgur.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-30 13:10, atnaujinta 2018-02-14 10:48

Seniau tatuiruotės buvo tarsi priklausymo ženklas, jas mėgo vadai, kariai, žyniai, aristokratai. Šių amžinųjų priešinių ant savo kūno yra nešioję ir Anglijos, Danijos karaliai.

Šiais laikais jomis žmonės dažniausiai tiesiog išreiškia savo pasaulėžiūrą. Tačiau kartais šie piešiniai... nenusiseka.

Tuomet ant žmogaus kūno amžinam lieka ne visai skoningas, kartais juokingas, o kartais ir baugus piešinys.

Kas dėl to kaltas – pats žmogus ar prastas tatuiruočių meistras – spręskite jūs.

Portalas lrytas.lt, remdamasis americanlivewire.com, savo skaitytojams pateikia dešimties nuotraukų kolekciją, kurioje - kol kas prasčiausios šių metų tatuiruotės.

10. Voras ant veido

Vyras, pasidaręs šią tatuiruotę, matyt, norėjo pabrėžti savo veido, būtent – nosies, bruožus. Tačiau rezultatu atrodo nepatenkintas net jis pats.

9. Veidas ant dilbio

Galbūt šios tatuiruotės idėja ir nebuvo ant rankos amžinai nešioti kraupiai atrodantį seno vyro veidą, tačiau rezultatas, regis, praeivius baugins dar ilgai.

8. Tušinukas už ausies

Reikia pripažinti – pati tatuiruotė atlikta išties meistriškai. Trijų dimensijų piešinys tiesiog kviečia paprašyti pasiskolinti parkerio, tačiau jos prasmė verčia klausinėti tokios tatuiruotės reikalingumą ir prasmę.

7. Užrašas ant kaktos

Kakta – ta vieta, ant kurios daromos tatuiruotės yra tikra dalykų, kurių vėliau žmonės gailisi, klasika. Jeigu šis vyrukas kada turės vaikų, matyt, ilgai galvos gerą pasiaiškinimą, kodėl ant jo veido „išgraviruotas“ žodis „Monstras“. Na, o energetinio gėrimo gamintojai gali džiaugtis nemokama reklama.

6. Artimo žmogaus portretas

Žinoma, pati idėja ant savęs nešioti mylimo asmens nuotrauką yra graži ir miela. Tačiau pasiryžus tokiam reikalui, susirasti gerą meistrą yra tiesiog būtina. Antraip gražūs norai gali virsti piešiniu, kuris atrodo netik, švelniai tariant, nekaip, bet ir gali įžeisti patį artimąjį.

5. Siluetai ant pilvo

Et, tie paaugliai... Panorėję maištauti, savo žygius po kelerių metų patys vertina kaip paikystes. Netoli intymių vietų ištatuiruotos dvi „seksualios“ moteriškos figūros pačios merginos greitai buvo įvertintos kaip ne visai skoningos. Tėvams beliko tik ištarti: „Argi nesakėme?“.

4. Užrašas ant kaktos Nr.2

Taigi taigi – ir vėl kakta... Regis, žmonės iš kitų klaidų nesimoko. Šįkart sudėtingas dizainas skelbia: „Ponia Tatuiruotė“ (angl. „Mrs. Tattoo“). Ar ši moteris tikrai yra ponia, spręsti lieka praeiviams ir internautams.

3. Ryklys pažastyje

Šios merginos neoriginalumu tikrai neapkaltinsi... Žmonių pažastis retai kada puošia amžini piešiniai. Tačiau ar spalvingas ryklio, ryjančio kraupokai atrodantį vaiką, vaizdavimas šioje neįprastoje vietoje yra skoningas, spręskite patys.

2. Paplūdimio gražuolė ant rankos

Mintis piešiniui gal ir banaloka, tačiau mergina su maudymosi kostiumėliu džiugina daugelio vyrų akis. Arba bent jau turėtų. Tyčia ar netyčia, tačiau tatuiruočių meistras ant vyro rankos pavaizdavo šiurpiai atrodančią moterį prastais dantimis ir nekaip ant kūno gulinčiu bikiniu.

1. Katinas su užrašu

Užrašas po tuščiu žvilgsniu į tolį žvelgiančiu katiniuku iškištu liežuviu skelbia: „Nieko nesigailiu“. Nors pareiškimas ir aiškus, o tatuiruotė – ryški ir didelė, vistiek norisi pasidomėti, ar žmogus išties nieko nesigaili.

Kaip tokias tatuiruotes vertinate jūs?

Parengė Liucija Lenkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.