Interviu: iš storulės į gražuolę mažiau nei per 10 dienų!

„Mano gyvenimas tiesiog apsivertė“, – taip sako Kristina Ivanovska (31 m.), kuri ką tik baigė savo lieknėjimo programą.

Kristina pasidalijo patirtimi, kaip jai pavyko sulieknėti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kristina pasidalijo patirtimi, kaip jai pavyko sulieknėti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 3:03 AM

Ar tai buvo pirmas kartas, kai bandei sulieknėti?

Vaikystėje ir paauglystėje aš neturėjau nė vieno nereikalingo kilogramo. Tada studijų metais svoris užaugo iki 76 kilogramų Iš nieko. Po to pradėjau kovoti, kad vėl būčiau liekna – bandžiau populiarias dietas, bandžiau treniruotis sporto salėje kiekvieną dieną, bandžiau įvairias lieknėjimo tabletes. Kad ir ką bandžiau, daugiau nei 3–4 kilogramų nepavyko numesti, be to, numesti kilogramai visada grįždavo mažiau nei per savaitę. Taip pastaruosius dešimt metų išbandžiau įvairias dietas ir darėsi vis blogiau – šią vasarą gėdingai kirtau 80 kilogramų ribą. Tada aš supratau – jeigu nenoriu susitaikyti, kad būsiu stora visą gyvenimą, man skubiai reikalingas visiškai naujas metodas, nes po 30-ies kasmet tampa vis sunkiau ir sunkiau numesti svorio...

Kaip tu nusprendei išbandyti Stokholmo dietą?

Jau kurį laiką skaičiau internete apie žmones, kurie didžiavosi numestais kilogramais ir nauju gyvenimu. Skambėjo puikiai, tačiau nenorėjau mokėti 130 litų už dietą. Tada radau akciją, kuri siūlė Stokholmo dietą už 37 litus ir susigrąžinti pinigus, jei nebūsiu patenkinta. Atidariau dietos internetinę svetainę, užpildžiau testą, užsiregistravau. Nuo tos dienos mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

Kaip vertini sudarytą dietą?

Kai gavau pirmosios dienos patiekalų sąrašą, labai nustebau. Pusryčiams, pavyzdžiui, reikėjo valgyti kiaušinienę su keptais lašinukais. Ar Jūs žinote, kada aš paskutinį kartą valgiau lašinukus? Neatsimenu! Tai labiausiai draudžiamas produktas visose dietose, kiek esu jų išbandžiusi. O čia man reikėjo tai valgyti jau pirmąją dieną. Panašios staigmenos manęs laukė kiekvieną dieną. Atrodė, kad visas pasaulis apsivertė aukštyn kojomis. Iš pradžių nerimavau, ar dėl tokios mitybos dar labiau nesustorėsiu, bet jau trečią dieną buvo nukritę 4 kg. Iš viso – per savaitę atsikračiau 11 kilogramų. Negaliu sustoti džiaugtis!

Ko palinkėtum kitoms norinčioms numesti svorio?

Užmiršk viską, ką iki šiol žinojai apie dietą! Užpildyk testą ir pakeisk savo gyvenimą per savaitę!

Iki spalio 15 d. StockholmHealth siūlo pagerinti sveikatą – numesk svorio laikydamasi Tau pritaikytos dietos! Pirmosioms 50 susidomėjusiųjų šiandien dietos plano sudarymą apmokės StockholmHealth dietologų tinklas (pačiai reikės sumokėti tik 36,95 Lt dydžio registracijos mokestį).

Užpildyk testą ir sužinok sau tinkamiausią dietą!

Siekiant apsaugoti informaciją pateikusio asmens teises į privatumą, asmens identitetas pakeistas, paveikslėlis yra iliustratyvaus pobūdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.