Audronė Bunikienė: „Moteris kasdien turi jaustis karalaite“

Gyvenimo tempas taip gena, kad daugeliui moterų nebelieka laiko ramiai atsikvėpti, tad apie rūmų ir dvarų tradiciją ramiai gerti arbatėlę galima tik pasvajoti. Dizainerė Audronė Bunikienė (56 m.) nusprendė, kad aristokratiškos ramybės moteris gali neprarasti net ir bėgdama – tereikia tinkamai apsirengti.

Dizainerės Audronės Bunikienės modeliai.<br>G.Gražio nuotr. (asistentai – A.Lukšaitė, A.Kavaliauskas), E.Mankutės makiažas, grožio namų „Pretty“ šukuosena, „Poopoopidoo MUA“ ir „Aldo“ batai. Modelis – E.Elzbergaitė.
Dizainerės Audronės Bunikienės modeliai.<br>G.Gražio nuotr. (asistentai – A.Lukšaitė, A.Kavaliauskas), E.Mankutės makiažas, grožio namų „Pretty“ šukuosena, „Poopoopidoo MUA“ ir „Aldo“ batai. Modelis – E.Elzbergaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

Nov 11, 2014, 2:42 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:34 PM

Vedama šios minties ji sukūrė naują kolekciją, o kad idėja būtų įtikinamesnė, savo kūrinių fotosesiją surengė Šešuolėlių dvare.

„Mane seniai žavi šio dvaro elegancijos ir funkcionalumo derinys, bet labiausiai – ypač gera aura. Tai ir pakuždėjo kūrybinę idėją, net spalvos šios vietos įkvėptos“, –„Lietuvos ryto" žurnalui „Stilius" sakė dizainerė.

Drabužiai pasiūti iš natūralių medžiagų – vilnos, moherio, kašmyro, nėrinių.

Paltų, puspalčių, suknelių, sijonų siluetai dažniausiai prigludę, pabrėžiantys figūrą. Tačiau patenkinti ir trapecijų bei kimono gerbėjų norai.

Visą kolekciją sieja viena įstriža linija, puošianti tiek paltus, tiek palaidines.

Šį kartą daugiausia kūrėjos dėmesio nusipelnė apykaklės – jos papuoštos audinių kailiu, draperijomis, dekoratyvinėmis juostelėmis bei žavingais užsegimais, imituojančiais kaspiną. Apykaklė šįkart yra svarbiausia šaltojo sezono detalė.

Kolekcija „pagardinta“ rankų darbo megztukais su vąšeliu nertais puošybos elementais.

Nors rūbai skirti dėvėti kasdien, A.Bunikienė tarsi užrakino juose eleganciją, prabangą ir ramybę. Moteris, žinanti, kad puiki išvaizda – viena sėkmės priežasčių, tuo tikrai mokės pasinaudoti. O jei nereikės – bent jau jausis pati sau karalaitė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.