Šventėms – ryškus ir švytintis makiažas

Pamirškite rudus ir pilkšvus atspalvius! Šį šventinį sezoną pasitikite švytinti ir ryški – kai gamta spalvomis nebelepina, pats laikas jų įtraukti į savo makiažo paletę.

Šventėms – ryškus ir švytintis makiažas
Šventėms – ryškus ir švytintis makiažas
Daugiau nuotraukų (1)

Jolanta Poškaitė

Dec 25, 2014, 8:33 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:56 AM

Makiažo meistrai palydėti šiuos ir pasitikti ateinančius metus rekomenduoja ryškiomis atogrąžų vaisių ir spindinčiomis šiltų atspalvių metalo spalvomis. Ir nebijokite žėrėti – artimuosius ir svečius užburkite spindinčiu įvaizdžiu.

Tiesa, šį žiemos sezoną kasdienio makiažo tendencijos panašios į anksčiau buvusias – vis dar populiarus natūralaus ir skaistaus veido efektas. Jam sukurti naudokite lengvą, tačiau odos defektus gerai paslepiantį makiažo pagrindą, o skruostikaulius paryškinkite rožinių atspalvių skaistalais.

Jei nebijote eksperimentuoti, tuomet šio sezono tendencijos jums puikiai tiks! Tais pačiais rožinių atspalvių skaistalais pasidažykite ir akis – taip išgausite naują efektą naudodamos tą pačią priemonę.

Tačiau šventiniam makiažui reikės kuo daugiau spalvų ir trupučio drąsos. Šiuo metu itin madingi aukso, geltonos, žalios, mėlynos, violetinės, vyšninės, rožinės, oranžinės ir sidabrinės spalvų šešėliai. Be to, kaip susitarę, visi garsiausi mados namai teigia, jog šventėms būtina rinktis kuo daugiau blizgesio turinčius šešėlius. Akis taip pat padės išryškinti virš blakstienų nubrėžta stora sodrios spalvos linija – rinkitės įvairias formas, negailėkite linijai ir ryškumo.

Jokiu būdu per šventes nepamirškite lūpų! Dažykite jas ryškiais ir sodriais atspalviais: raudona, oranžine, fuksijų, vyšnine, violetine, ruda, auksine ar panašiomis spalvomis.

Pagrindinis ryškaus makiažo akcentas – spalvos. Puikus derinys triukšmingam šventiniam vakarėliui: ryškiai violetinės lūpos, tamsiai violetinės spalvos akių apvadas ir paryškinta apatinė blakstienų linija, auksinio atspalvio antakiai ir ryškiai geltoni šešėliai.

Jei norisi spalvų, tačiau aplinka įpareigoja atrodyti santūriau, vadovaukitės svarbiausia madingo makiažo taisykle: jokių taisyklių! Drąsiai paįvairinkite nuobodų ir niūrų akių apvadą spalvomis ir eksperimentuokite su forma! Remiantis pasaulinėmis makiažo tendencijomis juodas apvadas buvo pagyvintas trimis skirtingomis spalvomis: violetine, rožine ir geltona.

Šventinio maratono metu gaiviai atrodyti padės tinkamai pasirinkti auksinės spalvos ir jos atspalvių šešėliai. Juos lengva derinti ir su kitomis spalvomis – taip sudarysite romantišką ir lengvą įspūdį, kai derinsite su šviesių atspalvių šešėliais, arba sodrų ir intriguojantį, auksinius šešėlius derindamos su ryškiomis spalvomis.

Per šventes taip pat nepamirškite ilgaamžės klasikos – ryškiai oranžinių arba sodriai raudonų lūpų bei ryškaus vienspalvio (juodo arba tamsiai rudo) akių apvado. Pasirinkusios tokį derinį visuomet būsite tikra, kad atrodote nepriekaištingai, šventiškai ir gundomai. Gražiai suformuoti ir tvarkingi antakiai šį makiažo derinį pavers itin prabangiu.

Norėdamos paįvairinti klasikinį šventinį makiažą viršutinį akių voką padažykite auksiniais, bronziniais arba koralų spalvos šešėliais, o apatinę blakstienų liniją paryškinkite mėlyna, žalia, safyro arba turkio spalvomis. O jei esate nusiteikusi sublizgėti, naudokite specialią priemonę, ilgiau išlaikančią blizgius šešėlius ant viršutinio akies voko arba apatinės voko linijos.

Nuotraukoms naudota kosmetika: „Make Up For Ever“, „Jane Iredale“, „Inglot“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.