Konkursas: įrodyk esanti ne prastesnė už O. Pikul-Jasaitienę

Manai, kad atrodai taip pat gerai, kaip Oksaną Pikul-Jasaitienė? Tavo asmenukės sulaukia daug populiarumo „Facebooke“? O gal savo skvarbiu žvilgsniu prikaustai visų aplinkinių dėmesį? Ar kada nors įsivaizdavai save, vilkinčią gražiausią suknelę puotoje, žingsniuojančią raudonu kilimu, kai visos fotoaparatų blykstės apšviečia tik tave?

Nuotraukoje turi atsispindėti, kodėl manai, kad atrodai taip pat gerai, kaip Oksana.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Nuotraukoje turi atsispindėti, kodėl manai, kad atrodai taip pat gerai, kaip Oksana.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2015, 3:58 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 7:58 AM

O gal viskas, ko trūkta pabrėžti tavo privalumus – prabangi dizainerio suknelė? Jei bent į vieną klausimą atsakei „taip“, vadinasi, turi viską, ko reikia, kad mestum iššūkį Oksanai Pikul-Jasaitienei. 

Portalas lrytas.lt ir Liutauras Salasevičius skelbia neįtikėtiną konkursą, kuriame, įrodžiusi, kad gali pristatyti save taip pat gerai, kaip stilisto mūza Oksana Pikul-Jasaitienė, laimėsi įspūdingą prizą – garsaus dizainerio Liutauro Salasevičiaus tik tau sukurtą įvaizdį ir suknelę. 

Jei tau daugiau nei 18 metų, jei manai, kad su dizainerio suknele atrodytum taip pat gerai, kaip Oksana, siųsk savo nuotrauką, nurodydama vardą, pavardę, amžių ir kontaktinius duomenis elektroniniu paštu issukis.oksanai@lrytas.lt ir laimėk ne tik naują įvaizdį, bet ir kvietimus į VIP ložę! Nuotraukoje turi atsispindėti, kodėl manai, kad atrodai taip pat gerai, kaip Oksana.

Antros vietos laimėtojai taip padovanosime VIP kvietimus dviem asmenims į įspūdingą  L.Salasevičiaus mados šou „Miesto raganos 2015“, kuris vyks kovo 13 d., penktadienį.

Nepamiršk ir socialinio tinklalapio „Instagram“ profilyje įdėti savo nuotrauką su žymėmis #MiestoRaganos, #zurnalasStilius ir #lrytas.lt – originaliausios nuotraukos savininkė taip pat bus apdovanota kvietimu stebėti madų šou VIP ložėje. 

Paskubėk, nes siųsti nuotrauką arba talpinti ją socialiniame tinkle „Instagram“ gali tik iki kovo 3 dienos. Būtent tada portale lrytas.lt prasidės balsavimas, kur skaitytojai per septynias dienas turės išrinkti savo favoritę, vertinant jos nuotrauką penkiomis žvaigždutėmis. Galutinį verdiktą renkant nugalėtoją iš 10 geriausiai įvertintų nuotraukų priims Liutauras Salasevičius ir pati Oksana Pikul-Jasaitienė!

Populiariausių nuotraukų savininkės, dėmesio, kovo 13-ają jums pavydės net geriausios draugės!

Nuotraukų autorės dalyvaudamos konkurse patvirtina, kad yra pilnametės ir sutinka, jog visa pateikta informacija ir nuotraukos būtų viešai rodomos portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.