Skubančiai miestietei – plaukų dažymo tendencija iš Holivudo

Skubanti moteris iki šiol galėjo tik pasvajoti, kad atbėgusi į grožio saloną jau pablukusiais plaukais, atnaujintų ne tik jų spalvą, bet ir užpildytų juos maksimaliu aliejų, vitaminų bei kitų naudingiausių medžiagų kokteiliu. Anksčiau tokiems klienčių norams tiesiog nebuvo sąlygų išsipildyti, tačiau šiandien, kartu su pažangiausių pasaulyje kosmetikos gamintojų pagalba, viskas pasikeitė.

Procedūros rezultatai ypač gerai matomi šviesiaplaukių plaukuose.<br>123rf nuotr.
Procedūros rezultatai ypač gerai matomi šviesiaplaukių plaukuose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2015, 3:47 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:41 PM

„Iki šiol daug kas teiravosi, ar gali dažyti plaukai tuo pačiu būti tobulai žvilgantys, pamaitinti, glotnūs bei elastingi? Dabar vienareikšmiškai galiu pasakyti: „tikrai gali’’, – teigiė plaukų priežiūros priemonių ekspertė ir profesionali kirpėja Vika Vaineikienė.

Nuolat ieškodama plaukų sveikatinimo inovacijų, ekspertė dalijasi vienu naujausių atradimų šioje srityje, jau atkeliaujančiu į mūsų šalį tiesiai iš Holivudo, Amerikos – procedūra plaukams „Glow’’, po kurios plaukai tampa ženkliai sveikesni: labiau žvilga, tampa glotnūs, slidūs, mažiau besiveliantys.

Netrukus Lietuvoje pasirodysianti paslauga yra visiškai saugi tiek plaukams, tiek klientui ar meistrui. Ji neturi plauko „atidarymo-uždarymo’’ mechanizmo, jos metu nenaudojama jokia agresyvi chemija, tad ji idealiai tinkanti plaukų dažymo metu, kuomet dažuose esantys cheminiai elementai pilnai atvėrę plaukus, leidžia jiems sugerti kuo daugiau medžiagų.

„Galime pasidžiaugti, jog procedūros metu naudojamas pagaliau mokslininkų išgautas produktas, kuriame ypatingai daug aliejų, vitaminų, šilko, kviečių proteinų, baltymų, platus vitamino B, Ola bei kitų plaukams gyvybiškai naudingų ingredientų spektras’’, – atradimu už Atlanto dalijasi ekspertė.

Minėti ingredientai dedami į dažų, kad ir pačių agresyviausių (siekiant maksimalaus šviesinimo ar depigmentacijos) masę, ir tepami ant dažymui paruoštų plaukų. Anot Vikos, poveikis plaukams juntamas iškart po procedūros ir gan ilgą laiką, iki penkių savaičių, iki kito jų dažymo.

Procedūros rezultatai ypač ženkliai matomi šviesiaplaukių plaukuose.

„Kaip žinia, platinos spalva plaukuose išgaunama ne dažų pagalba, o visiško depigmentavimo atveju, po kurio plaukas lieka atviras, tuščias tad jį tiesiog būtina užpildyti naudingomis medžiagomis.

Balintos sruogos iki šiol visad turėjo matinį elementą, formuodavo visų plaukų reljefą į gilumą, o po šios procedūros gauname dar nematytą rezultatą: žvilgančias baltas sruogas, kurių pagalba reljefas formuojamas į visai kitą pusę’’, – ypatumus atskleidžia Vika Vaineikienė.

Norint atgaivinti ir sugrąžinti nedažytiems plaukams žvilgesį bei elastingumą, specialistė labiau pataria tai padaryti įsigijus pažangių kosmetikos gamintojų šampūną bei kondicionierių.

„Tokių gamintojų šampūnai atlieka pagrindinę savo funkciją – išplauna plaukus ir tuo jiems nepakenkia, o kondicionieriai, kaip žinia, glotnina, maitina, atgaivina, skatina plauko žvilgesį, – patikino Vika, – Tačiau jei klientė turi natūraliai išblukusius, sausus plaukus – ši procedūra bus ypatingai veiksminga – plaukai iškart įgers visas medžiagas, tad rezultatai pasijaus iškart.’’

Procedūra galėtų būti prilyginama plaukų laminavimui, tačiau ji neturi cheminių elementų, kurie dirbtinai klijuotų plaukus, taip pat nėra kenksminga: jai nereikia karščio, žnyplių, ji fiksuojama gan lengvai, paprastai. Nors ji, palyginus su keratino įvedimu į plaukus, turi trumpesnį galiojimo laiką, tačiau yra patogesnė, trunkanti trumpesnį laiką ir, žinoma, ženkliai pigesnė. 

„Pasirinkus „Glow’’ kartu su dažymu, pastarasis pabrangsta tik šiek tiek, o rezultatas iškart akivaizdus’’, – atskleidė ekspertė, tačiau priminė, kad nors ši procedūra ir ypatingai veiksminga, o jos rezultatai matomi iškart, toliau plaukais būtina rūpintis, naudojant jiems tinkamas, neagresyvias plaukų priežiūros priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.