„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausios

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsias moteris, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti. Šį kartą puikių stiliaus pavyzdžių buvo mados namų „Inži“ kolekcijos pristatyme.

Iš kairės: Karina Stungytė, Simona Starkutė, Gintarė Gurevičiūtė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Iš kairės: Karina Stungytė, Simona Starkutė, Gintarė Gurevičiūtė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2015-04-12 14:55, atnaujinta 2018-01-07 00:46

Simona Starkutė ir Gintarė Gurevičiūtė

Manekenė Simona (kairėje) vilkėjo juodą „Top Shop“ suknelę ir žėrintį „Eddie Anemian“ švarkelį. Ansamblį ji užbaigė mados namų „Valentino“ aukštakulniais ir delninuke. Kartu su Simona atvykusi televizijos laidų vedėja Gintarė pasipuošė „Tiulio fėjos“ suknia su itin didele iškirpte, prie jos priderino ilgą kaklo papuošalą ir mažą „Chanel“ rankinę.

Karina Stungytė

Aktorę šventei papuošė dizaineris Liutauras Salasevičius. Karina vilkėjo suknelę iš naujausios Liutauro kolekcijos. Prie jos moteris priderino auksu žėrinčius aukštakulnius ir kniedėmis dekoruotą juodą „Chanel“ rankinę.

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

„Mis Lietuva 2013“ ir Lietuvos krašto apsaugos savanorė pasipuošė tamsiai mėlyna dizainerės, mados namų „Molči“ įkūrėjos Valerijos Molčanovos suknia. Itin seksualiam įvaizdžiui prabangos suteikė kristalais išsiuvinėtas suknelės juosmuo ir toks pat žėrintis plaukų papuošalas. Rankose Rūta Elžbieta laikė juodą „Mohito“ delninukę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.