„Julia Janus“ – ir mobiliajame telefone

Mados ir gyvenimo būdo prekės ženklas „Julia Janus“ savo klientams pasiūlė dar patogesnį ir paprastesnį būdą apsipirkti internetu. Ką tik atnaujinta internetinė svetainė ir parduotuvė nuo šiol yra pritaikyta ir išmaniesiems įrenginiams.

„Julia Janus“ savo klientams pasiūlė dar patogesnį ir paprastesnį būdą apsipirkti internetu.
„Julia Janus“ savo klientams pasiūlė dar patogesnį ir paprastesnį būdą apsipirkti internetu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2015, 3:53 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:42 AM

Baltiškas dizainas, pritaikytas ir mobiliojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekranui, unikali puslapio elementų choreografija – viskas sukurta taip, kad „Julia Janus“ produktus būtų galima patogiai įsigyti naudojant bet kurį mobilųjį įrenginį. „Norėdami į naujas rinkas įžengti kaip inovatyvus ir patrauklus mados ženklas, pirmiausia investuojame į savo internetinę vitriną ir pirmąjį informacijos šaltinį – internetinį puslapį“ – pasakoja „Julia Janus“ įkūrėja ir kūrybos vadovė Julija Janulaitytė.

„Julia Janus“ elektroninė parduotuvė sukurta pagal pasaulinius standartus – naujoji svetainė yra vienas iš pagrindinių prekės ženklo tarptautinės plėtros įrankių. Svetainė patraukli, pilnai atspindi „Julia Janus“ koncepciją, joje patogu apsipirkti.

„Visas „Julia Janus“ kuriamas turinys – blog’as, „Instagram“ nuotraukos, kolekcijos nuotraukos ir stalo motyvas yra glaudžiai susijęs su parduodamomis prekėmis. Sukurtos galimybės pirkti tiesiai „nuo stalo" tituliniame puslapyje, įsigyti kataloge esančias prekes arba įsidėti jas į „norų sąrašą“ jeigu jų dar nėra pardavime. „Julia Janus“ svetainėje taip pat galima skaityti straipsnius apie dizainerių kūrybinius ieškojimus ir tame pačiame puslapyje įsigyti jų kūrybos vaisius – pasakoja Eglė Ribačiauskaitė, puslapį kūrusios agentūros „Ad Fingers“ atstovė.

Šiais laikais žmonės apsiperka visur ir visada, todėl juliajanus.com techniškai yra pilnai pritaikyta platforma visiems išmaniesiems įrenginiams. Pabandykite sumažinti ir padidinti naršyklės langą ir pažiūrėkite patys, kaip keičiantis lango dydžiui keičiasi ne tik informaciniai blokai, bet ir ištisi dizaino elementai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.