Aktorė Blake Lively parodė, kodėl pelnė stiliaus dievaitės vardą

Viena stilingiausių Holivudo žvaigždžių tituluojama Blake Lively įrodė, kad šio įvertinimo nusipelnė ne veltui. Vien antradienį ji pademonstravo aštuonis kardinaliai skirtingus drabužių derinius, pradedant 8-ojo dešimtmečio ir užbaigiant moderniu stiliumi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-22 19:52, atnaujinta 2018-01-06 04:15

B.Lively keitė įvaizdį kaskart išeidama iš viešbučio. Pavyzdžiui, prieš laidos „The Tonight Show with Jimmy Fallon“ filmavimą ji vilkėjo puošnią suknelę, prie kurios priderino dviejų eilių perlų vėrinį. Štai per patį šou aktorė jau buvo pasipuošusi trumpa juoda suknele, dekoruota auksinėmis aplikacijomis. Tuo tarpu laidos filmavimo studiją Blake paliko vilkėdama spalvingas kelnes aukštu liemeniu. Maža to, kiekvieną kartą skyrėsi ne tik aktorės apranga, bet ir šukuosena.

Toks Blake aktyvus rodymasis viešajame gyvenime savaime suprantamas – moteris šiuo metu reklamuoja filmą „Adelainos amžius“ (angl. „Age of Adeline“), kuriame atliko pagrindinį vaidmenį. Vis dėlto B.Lively gerbėjų atmintyje įsirėžia ne kalbos apie filmą, o pavydėtina aktorės išvaizda.

Tuo tarpu beveik prieš keturis mėnesius pirmagimę James pagimdžiusi Blake tikina, kad dailios figūros susigrąžinimas niekada nebuvo jos prioritetas.

„Turint naujagimį svarbiausia pilnavertė mityba. Viskas, ką aš valgau, patenka ir į mažylės organizmą.

Apskritai, nekenčiu sporto salės. Kas ją išvis mėgsta? Būdama sporto salėje jaučiuosi taip, lyg kažką praleisčiau. Mieliau išsinuomosiu dviratį ir juo pasivažinėsiu“, – prisipažino Blake.

Pasak moters, jos gražios figūros paslaptis glūdi ilguose pasivaikščiojimuose, jogoje ir... juodajame šokolade.

Anksčiau B.Lively yra pasakojusi, kad jos maisto racione gausu šviežių daržovių ir vaisių, žaliųjų kokteilių, liesųjų baltymų prisotintų produktų.

Nepaisant to, kad Blake laikoma viena gražiausių Holivudo moterų, ji pati randa daug trūkumų: „Kartais žiūriu į veidrodį ir galvoju: „O Dieve! Atrodau lyg bulvė“. Manote, kad niekada blogai nesijaučiu dėl savo išvaizdos? Aš žmogus – mes visi dėl kažko nepasitikime savimi.

Paklauskite Gisele Bundchen ar Beyonce. Jos jums pasakys, kad kartais ir jos nesijaučia gerai dėl to, kokios yra“, – patikino B.Lively.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.