Iškilmingame vakare – įtakingųjų Kim ir Kanye spindesys

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian su vyru Kanye Westu yra tarp tų svečių, kurie buvo pakviesti į žurnalo „Time“ 100 įtakingiausių svečių iškilmingą vakarą. Todėl nenuostabu, kad Kim trečiadienį atidėjo visus savo planus ir lyg didžiausia žvaigždė pasirodė renginyje Niujorke.

K.Kardashian ir K.Westas – vieni įtakingiausių žvaigždžių.<br>AP nuotr.
K.Kardashian ir K.Westas – vieni įtakingiausių žvaigždžių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 11:37 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:28 AM

34 metų Kim vakaro metu spindėjo grožiu ir elegancija. Ji pasipuošė juoda ilga spindinčia mados namų „Sophie Theallet“ berankove suknele. Ji pasirinko natūralų makiažą ir į uodegą surištus plaukus. Kanye, kaip visuomet iškilmingiems renginiams, pasirinko juodą kostiumą ir baltus marškinius.

Kim suknelę sukūrusi prancūzų dizainerė S.Theallet yra dirbusi su tokiomis stiliaus ikonomis kaip Jeanas Paulis Gaultier ir Azzedine Alaia, prieš pradėdama savo pačios kūrybą.

Renginyje sublizgėjo ir aktorė Julianne Moore, atvykusi su sutuoktiniu Bartu Freundlichu. Devyneriais metais už vyrą vyresnė aktorė atrodė priešingai – lyg ji būtų tiek pat jaunesnė su Bartą. 54 metų Julianne iškilmingame renginyje pasirodė vilkėdama juodą spindinčią suknelę ir taip pat buvo nominuota viena iš įtakingiausių personų.

Kiek mažiau pasisekė, jei tai nebuvo surežisuota, komedijos atstovei Amy Schumer – ji plojosi ant raudonojo kilimo tiesiai priešais Kim ir Kanye.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.