A. Pogrebnojaus atsakas A. Giržadui: jautrumo jums dar prireiks

Praėjus kelioms dienoms po to, kai buvo sukritikuotas Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovo Audriaus Giržado, sukruto ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. Savo socialinio tinklo paskyroje kūrėjas rėžė atkirtį Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovui, kurį pavadino geriausiu būdu atsiginti nuo uodų „Eurovizijoje“.

Atskleidus Lietuvos „eurovizininkų“ Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės scenos drabužius, Lietuvoje dėl jų kilo daug diskusijų.<br>T.Bauro nuotr.
Atskleidus Lietuvos „eurovizininkų“ Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės scenos drabužius, Lietuvoje dėl jų kilo daug diskusijų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-15 14:01, atnaujinta 2018-01-03 16:31

„Vietoj to kad ruoštųsi pasirodymui, tuščiai eikvojat energija, matai gerajam prodiuseriui labai nepatiko mano zyzimas kad ant eurovizinio stalo vestuvinį tortą pateikėt, na gal ir geriau negu praeitą kartą tie narų kostiumai, bet nereikia būtį tokiems super jautriems, jums to jautrumo dar tikrai prireiks, kai į finalą nepateksit, reikės juk vėl visiems guostis kad Europa nieko eilinį kartą nesuprato...

Ir kas čia per keistas pasakymas „Žymus dizaineriai dėjo į krūmus“ tai išeina... šituos kuriuos pasirinkot iš bėdos pakvietėt ant keitimo taip sakant...ir kaip dabar jie turėtu jaustis???

O gal iš tikrųjų aš beviltiškai klystu? ...tai pirmyn papulkit į finalą, užimkit padorią vietą ir aš pažadu FB jūsų atsiprašyti ir daugiau niekada jūsų jautrių nervų netampyti ir Eurovizinio stiliaus nekomentuoti... vis vienu įkiriu uodu bus mažiau!“ – savo paskyroje rašė A.Pogrebnojus (kalba netaisyta – Red.).

Trečiadienį atskleidus Lietuvos „eurovizininkų“ Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės scenos drabužius, Lietuvoje dėl jų kilo daug diskusijų. Kai kurie dizaineriai apie šį įvaizdį kalbėjo aštriai. LRT delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas A.Giržadas jiems primygtinai siūlo patylėti.

„Nevyniodamas į vatą pasakysiu. Tie kategoriški blogi komentarai apie kostiumus yra nevykėlių darbas. Tegul kritikuojantys pažiūri, ką patys yra nuveikę, atvirai prisipažįsta, kiek kartų buvo kviesti, jiems siūlyta dalyvauti šiame reikale. Kalbu apie žymiuosius mūsų dizainerius.

Vienas jų, garsusis Pogrebnojus, tiesa, kadaise dalyvavo, rengė Juliją Ritčik. Pažiūrėkime, kaip „puikiai“ ji buvo aprengta. Norinčių loti ir šildytis rankas prie šio laužo yra, o iš tiesų prisidėti, padirbėti rimtai – ne“, – sakė A.Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.