Aukštosios mados kolekcijos pristatyme garsūs Lietuvos modeliai pabrėžė ir savo patriotiškumą

Praėjusią savaitę Vilniuje vykusiame šventiniame Indijos 70-ųjų Nepriklausomybės metinių minėjime pasaulyje pripažintas Indijos dizainerių duetas „Shantanu & Nikhil” pristatė savo rudens/žiemos kolekciją pavadinimu „The Regiment“ (liet. „Pulkas, Režimas“).

 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 25, 2017, 2:28 PM, atnaujinta Aug 25, 2017, 2:36 PM

Vilniuje pristatyta Indijos aukštosios mados kolekcija pasižymėjo griežtais tiek moteriškų, tiek vyriškų modelių siluetais, tamsių, kamufliažinių spalvų palete. Visus kolekcijos modelius jungė bendra militaristinė stilistika, kuri atsispindėjo ir aksesuaruose – senoviškos, apvalios sagos bei medalionai, antpečiai, atlenkiamos apykaklės. Vienas iš kolekcijos akcentų – Swarovski kristalais inkrustuotos rankų darbo segės.

Indijos dizainerių kolekciją „The Regiment“ Vilniuje pristatė Lietuvoje žinomi pramogų ir kultūros pasaulio atstovai. Vienam iš jų, baleto primarijui Nerijui Juškai, su militaristinio stiliaus apranga, stilizuotomis uniformomis yra tekę susidurti profesinėje veikloje, kuomet jas vilkėdavo scenoje, atlikdamas princų ar karalių vaidmenis. 

Be to, vienas iš N.Juškos laisvalaikio pomėgių yra šaudymas iš įvairių ginklų. Į šiuos užsiėmimus jis taip pat atvyksta vilkėdamas atitinkamais, karinio stiliaus drabužiais. 

Paklaustas, kaip vertina Vilniuje pristatytą Indijos dizainerių „Shantanu & Nikhil“ kolekciją, N.Juška teigė, jog: „Jaučiausi puikiai dėvėdamas tokio stiliaus drabužius. Mano nuomone, militaristinio stiliaus modeliai bei aksesuarai išties tinka stilingo, šiuolaikiško vyro laisvalaikio aprangai ar net gali pasitarnauti kaip išeigai tinkami drabužiai. Vienas mano draugų – kariškių, savo vestuvėse vilkėjo dizainerio specialiai jam siūtą karinio stiliaus kostiumą ir atrodė pavydžiai įspūdingai.“

   Viešųjų ryšių ekspertą, Indijos 70-ųjų Nepriklausomybės metinių renginio organizatorių Alką Paltaroką sužavėjo dizainerių „Shantanu & Nikhil” pristatyta kolekcija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.