Atradus šiuos taškus jūsų gyvenimas pasikeis

Atvėsus orams skauda kojų sąnarius ir nugarą? Savo padėtį galite palengvinti, pasinaudoję tradicinės kinų medicinos patarimu, rašo astucesnaturelles.net.

Šių taškų atradimas gari gerokai pagerinti jūsų gyvenimo kokybę, mat jų stimuliacija atpalaiduoja raumenis ir palengvina klubų ir apatinės nugaros dalies skausmą.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Šių taškų atradimas gari gerokai pagerinti jūsų gyvenimo kokybę, mat jų stimuliacija atpalaiduoja raumenis ir palengvina klubų ir apatinės nugaros dalies skausmą.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2016, 8:10 AM, atnaujinta May 10, 2017, 6:51 PM

Šių taškų atradimas gari gerokai pagerinti jūsų gyvenimo kokybę, mat jų stimuliacija atpalaiduoja raumenis ir palengvina klubų ir apatinės nugaros dalies skausmą. Žinoma, gali pagelbėti ir nuo kelių kitų sveikatos problemų.

Taškai yra pakinklio duobių centruose, tarp dvigalvio šlaunies raumens ir pusgyslinio raumens sausgyslių.

Kinų medicinos ekspertai tikina, kad šio taško masažas stiprina šlapimo pūslę, mažina skausmą, stiprina juosmenį ir kelius, aktyvina kraujotaką, stabdo vėmimą ir viduriavimą.

Jį rekomenduojama lengvai įspaudus masažuoti apie minutę jei jaučiate juosmeninės stuburo dalies sustingimą ir skausmą, turite sėdimojo nervo uždegimą, klubo ir kelio sąnario judėjimo sutrikimų, jaučiate skausmą kelio sąnario srityje. Taip pat tai gali kiek pagelbėti nuo pilvo pūtimo ir skausmo, šlapimo pūslės funkcijos sutrikimų,hemorojaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: diskusija po pirmojo prezidento rinkimų turo