Klausk Rūtos: apie nuolaidų kortelę onkologiniams ligoniams

„Kaip ir kur įsigyti POLA kortelę?“ – paklausė skaitytoja Jolanta Kuncaitienė. Į klausimą atsakė Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) prezidentas Šarūnas Narbutas.

POLA kortelė suteikia galimybę pasinaudoti nuolaidomis prekėms bei paslaugoms, kurias suteikia POLA kortelės partneriai.<br>123rf nuotr.
POLA kortelė suteikia galimybę pasinaudoti nuolaidomis prekėms bei paslaugoms, kurias suteikia POLA kortelės partneriai.<br>123rf nuotr.
R.Janutienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Janutienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 1, 2015, 11:24 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 1:18 PM

Kortelę gali gauti bet kuris asmuo, kuriam buvo diagnozuota onkologinė liga (nesvarbu ar asmuo tęsia aktyvų gydymą, ar yra ilgalaikėje remisijoje), susipažinęs su kortelės taisyklėmis ir užpildęs kortelės paraišką. Jei onkologinė liga diagnozuota nepilnamečiam asmeniui, POLA kortelė išduodama vienam iš jo tėvų / globėjų.

Išduodant kortelę prašoma onkologinę diagnozę įrodančio medicininio dokumento, kortelė yra vardinė su unikaliu numeriu. Kortelė yra nemokama.

POLA kortelę galima gauti 17 šalies miestų: Alytuje, Birštone, Kupiškyje, Šiauliuose, Varėnoje, Kaune, Šilutėje, Visagine, Trakuose, Utenoje, Tauragėje, Klaipėdoje, Druskininkuose, Panevėžyje, Plungėje, Kėdainiuose, Vilniuje. Paraišką POLA kortelei gauti taip pat galima užpildyti elektroniniu būdu.

Kartą per dvi savaites Nacionaliniame vėžio institute budi POLA savanoriai, kurie taip pat išduoda POLA korteles.

POLA kortelė suteikia galimybę pasinaudoti nuolaidomis prekėms bei paslaugoms, kurias suteikia POLA kortelės partneriai. Šiuo metu POLA yra pasirašiusi sutartis su 38 verslo partneriais, kurie kortelės turėtojams suteikia nuolaidas iki 75 proc., o keletas – teikia paslaugas nemokamai. Taip pat POLA vykdo akciją „Kartu sveikti lengviau“ – bendradarbiauja su 30 kultūros įstaigų (valstybinių ir privačių), kurios POLA kortelės turėtojams suteikia galimybę nemokamai lankytis kultūros renginiuose.

Šiuo metu yra išduota virš 1500 POLA kortelių. Spektakliuose ir koncertuose per metus laiko apsilankė virš 1000 kortelės turėtojų.

Plačiau apie nemokamus bilietus į kultūros renginius.

Nuolaidas teikiančių partnerių sąrašas.

POLA kortelės ambasadorių sąrašas.

***

Klausimus Rūtai ir POLA ekspertams galite užduoti portale lrytas.lt, įrašę juos į tam skirtą reklaminį skydelį – jį galite rasti ir po šiuo straipsniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.