Klausk Rūtos: kur galiu pabendrauti su panašaus likimo žmonėmis?

Laimai atsako Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) direktorė Kristina Berulienė:

Naudingos informacijos galima gauti Nacionalinio vėžio instituto vėžio informacijos centre.<br>123rf nuotr.
Naudingos informacijos galima gauti Nacionalinio vėžio instituto vėžio informacijos centre.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-15 10:58, atnaujinta 2017-10-09 22:53

Kur galėčiau rasti informacijos apie krūties vėžio remisijos metu rekomenduotinus naudoti preparatus , įskaitant ir liaudiškas priemones?“ – paklausė lrytas.lt skaitytoja Laima.

Laimai atsako Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) direktorė Kristina Berulienė:

„Patariame Jums kreiptis į Vilniaus moterų, sergančių krūties ligomis, bendriją „VIKTORIJA“ – daugiau informacijos gausite susisiekę su šia bendrija telefonu +370 683 80762.

Taip pat galite kreiptis į VšĮ „Onkopsichologijos ir komunikacijos centrą“ ir onkohematologinių pacientų bendriją „Kraujas“ (Trakų g. 9/1, 103 kab., Pranciškonų rūmai, Vilnius). Čia teikiamos nemokamos psichologinės pagalbos paslaugos onkologine liga sergantiems ar jau pasveikusiems žmonėms bei jų artimiesiems. Organizuojamos individualios konsultacijos, meno terapija, emocinės paramos grupės ar grupinės terapijos, vyksta savitarpio pagalbos grupiniai užsiėmimai (daugiau informacijos:www.kraujas.ltwww.onkopsichologija.lt). Užsiregistruoti į užsiėmimus galima el. paštu info@kraujas.lt ir info@onkopsichologija.lt.

Dėl įvairių medicininių preparatų vartojimo visada būtinai konsultuokitės su savo gydytoju, niekada nenaudokite vaistų ar maisto papildų savo nuožiūra, nes kiekvieno žmogaus organizmas yra unikalus – kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam, o gali ir pakenkti. Naudingos informacijos galite gauti Nacionalinio vėžio instituto vėžio informacijos centre (Santariškių g. 1, Vilnius). Čia vyksta nemokami seminarai ligoniams aktualiomis temomis, kurių metu galite užduoti klausimus specialistams, bei pabendrauti su kitais vėžiu sergančiais žmonėmis. Kontaktinis telefonas +370 5 2786802.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.