Klausk Rūtos: piktas klausimas – gal jūs visai nesergate?

Pateikiame žurnalistės Rūtos Janutienės atsakymą:

Žurnalistė patarė skaitytojui pasirūpinti dvasine sveikata.<br>123rf nuotr.
Žurnalistė patarė skaitytojui pasirūpinti dvasine sveikata.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2015, 11:34 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 4:52 PM

Pateikiame žurnalistės Rūtos Janutienės atsakymą:

„Algimantai, gal jūs prie savo kompiuteriuko jau visai praradote ryšį su realybe? Man, kaip ir bet kas, kas patiria chemoterapiją, ant galvos – ne „psichotropinė kaldrytė“, o tai, kas dengia plikę nuo šalčio.

Tiesa, kelios „įžymybės“ visai neseniai apnuogino savo kiaušus (t.y., galvas) vardan savireklamos, tačiau jau netrukus jų galvelės pasidengė tamsiais šeriais. Po chemoterapijos, deja, tokie stebuklai nevyksta. Reikia gerokai palūkėti, pusę metų ar daugiau, kol chemijos išgąsdinti plaukai ima lysti į viešumą. Iš pradžių – netvarkingais lopais, po to... Aš vis dar nekantriai laukiu jų pasirodymo. Kadangi savo būklės per daug nesureikšminu, tai mano mylima vizažistė, kuri parengia mane pasirodymui per TV, draugiškai pravardžiuoja mane „baby face“, nes nelieka plaukų ne tik ant galvos. Nunyksta antakiai, blakstienos... Tęsti? „Ponia Rūta, dar niekas pasaulyje neatrado būdo atsikratyti plaukais. Ataugs!“, – guodžia mane kosmetologė. Aš ja tikiu.

Manau, Algimantai, kad jūsų klausimas diagnozuoja jus. Susirūpinkit savo dvasine sveikata!“

***

Klausimus Rūtai ir POLA ekspertams galite užduoti portale lrytas.lt, įrašę juos į tam skirtą reklaminį skydelį – jį galite rasti ir po šiuo straipsniu. Dėmesio: neklauskite medicininių dalykų, jūsų sveikatos būklę komentuoti ir patarti gali tik jus apžiūrėjęs gydytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.