Prieš artėjančius „Naktinių personų“ koncertus A.Vėberis pluša su kultūrizmo čempionu

Sakoma, ruduo - sporto klubų pilnėjimo metas. Žmonės, susirūpinę sveikata

"Treneris pasidaro lyg daktaras ar geriausias draugas", - sakė D.Dubino patarimų klausantis A.Vėberis (kairėje).<br>"Vilnius Lifestyle" nuotr.
"Treneris pasidaro lyg daktaras ar geriausias draugas", - sakė D.Dubino patarimų klausantis A.Vėberis (kairėje).<br>"Vilnius Lifestyle" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 2:13 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:01 PM

Daugelis pasaulio šou verslo žvaigdžių propoguoja ypač aktyvų gyvenimo būdą ir tiesiog privalo būti puikios fizinės formos. Dažnas jų turi asmeninį trenerį ir net patys yra panašūs į profesionalius sportininkus. Puiki garsenybių forma ir išvaizda, džiugina gerbėjų akis.

“Žvaigždėms sportuoti yra būtina, kadangi jie visada rodosi viešumoje, o mano darbas yra pasirūpinti, kad jie būtų visada puikios fizinės buklės, energingi bei geros nuotaikos. Vieniems prireikia sportuoti kas antrą dieną, kitiems tenka stipriai subalansuoti mitybą, bet mes ivykdome siekiamus tikslus”, - pasakoja kultūrizmo čempionas ir asmeninis treneris Deividas Dubinas.

Sportuoti galima sporto klube su svoriais, darant kardio pratimus, minant dviratį ar bėgiojant lauke. Kiekvienas norintis susiras jam tinkmiausią būdą. Sportas turi būti malonus, individualiai pasirinktas įprotis, be kurio neįsivaizduojamas gyvenimas.

„Asmeninis sporto treneris - tai labai asmeniška. Su juo treneriu tenka dalintis savo dienotvarke, tartis dėl mitybos ir sveikatos.

Treneris pasidaro lyg daktaras ar geriausias draugas. Su Deividu puikiai sutariame ir džiaugiuosi rezultatais. Mano grafikas ypač įtemptas: repeticijos, dar kiti darbai. Artėja „Naktinių personų“ koncertinis turas, todėl fizinė forma yra man labai svarbi. Bandau įkalbėti ir Alaną imtis treniruočių“, - sakė A.Vėberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.