N.Bunkė stengiasi palaikyti gerą fizinę formą

„Dažniausiai į sporto klubą ateina tie žmonės, kurie dėl tam tikrų priežasčių per trumpą laiką nori padailinti figūrą. Pavyzdžiui, artėja vestuvės, krikštynos ir pan. Nemažai įtakos turi ir besikeičiantys metų laikai. Ypač tai aktualu merginoms, kurios, artėjant pavasariui ar vasarai, trokšta patobulinti kūno linijas“, – apie lietuvių sporto ypatumus sakė Europos klasikinio kultūrizmo čempionas, Pasaulio fitneso vicečempionas ir asmeninis treneris Deividas Dubinas.

N.Bunkė prisipažino, kad dėl didelio darbo krūvio ne visada gali nueiti į sporto klubą.<br>R.Neverbicko nuotr.
N.Bunkė prisipažino, kad dėl didelio darbo krūvio ne visada gali nueiti į sporto klubą.<br>R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:28 PM

Pasak kultūristo, daugeliui iš jų trūksta motyvacijos ir nuoseklumo. Užsiimti sportu reikia ne tik tada, kai padidėja svoris, bet ištisus metus. Tik tokiu būdu bus galima išlaikyti norimą svorį, neprarasti geros savijautos ir pasitikėjimo savimi.

„Sporte motyvacija yra labai svarbi. Bet ne ką mažiau svarbus yra žmogaus noras ir valia. Tiems, kurie neturi valios, motyvaciją suteikia asmeninis treneris, kuris kiekvieną dieną skatina žmogų siekti užsibrėžtų tikslų“, – teigė asmeniniu treneriu dirbantis D. Dubinas.

Merginų grupės „Projektas Kitokios“ narė ir lengvojo kultūrizmo čempionė Indrė Burlinskaitė prisipažino, kad sportuoti pamėgo dar ankstyvoje vaikystėje, kada išbandė įvairius užsėmimus, kurie tuo metu buvo.

„Jei žmogui nepatinka sportuoti, tai jo niekas neprivers tai daryti. Norint save motyvuoti, reikia surasti savo mėgstamą sporto šaką. Tik tokiu būdų galima pamėgti sportą“, – patarimų negailėjo atlikėja.

Prieš dvejus metus pirmą kartą sporto salėje apsilankęs iliuzionistas Mantas Wizard, iki šiol, norėdamas palaikyti gerą fizinę formą, su malonumu tris kartus per savaitę sportuoja.

„Mitas – kad daugelis negali prisiversti nueiti į sporto salę. Tai nėra taip sunku. Aš, pavyzdžiui, nemėgstu tinginiauti, todėl atsikėlęs ryte skubu į sporto salę“, – teigė magas.

Pasak vaikino, motyvacijos nemažai suteikia ir akivaizdžiai matomi rezultatai. Jis džiaugiasi stangresniu ir tvirtesniu kūnu. „Kartais sau prižadu, kad jei nueisiu į sporto salę, vėliau galėsiu ką nors skanaus ar gražaus nusipirkti. Tai yra taip pat puiki motyvacija“, – savo paslaptimi pasidalijo M.Wizard.

Tuo metu dainininkė Natalija Bunkė prisipažino, kad dėl didelio darbo krūvio ne visada gali nueiti į sporto klubą: „Tai labai priklauso nuo to, kiek laisvo laiko turiu. Mėgstu kokybę, todėl pasikliaunu tik profesionaliais treneriais, kurie man sudaro individualų planą.“

Pasiteiravus, kaip ji nepraranda motyvacijos sportuoti, grupės „Pop Ladies“ narė nedaugžodžiavo: „Nežinau. Tiesiog stengiuosi palaikyti gerą fizinę formą. Gal tai yra mano motyvacija.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.