Uostamiesčio studentai originaliai paragino: „Nuleisk kraują“

„Nuleisk kraują!" Šį šūkį išgirdo Klaipėdos „Akropolio" lankytojai, atsitiktinai užsukę apsipirkti tuo metu, kai uostamiesčio studentai filmavo trumpą filmuką neatlygintinai kraujo donorystei skatinti. Pamatyti jų darbą galite ir jūs.

Uostamiesčio studentai ragina nebūti abejingais ir paaukoti kraujo.
Uostamiesčio studentai ragina nebūti abejingais ir paaukoti kraujo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2014, 2:29 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 2:36 AM

Spalio 23 dieną nuo 10 iki 14 val. Socialinių mokslų kolegijos studentai ir VšĮ Nacionalinio kraujo centro Klaipėdos filialas visus sveikus žmones kviečia į Socialinių mokslų kolegiją tapti kraujo donorais.

Kaip pagrindinis akcentas pirmą kartą pristatomas Kūrybos ir pramogų industrijų antro kurso studentų ir jų dėstytojos Ingos Grubliauskienės vykdomos akcijos „Nuleisk kraują" filmukas, raginantis žmones nebūti abejingais ir aukoti kraują.

Filmukas buvo sukurtas spalio 15 d. Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis". Čia būrys studentų įsimaišę į eilinių prekybos centro lankytojų minią, kelis kartus skirtingose „Akropolio" vietose sulaukę signalo krito ant žemės ir keliasdešimt sekundžių nejudėdami gulėjo.

Vėliau atsistoję išdalino reginį mačiusiems žmonėms lankstinukus ir skrajutes su kvietimu aukoti kraują.

Filmuko pagrindinis tikslas - nepalikti abejingų kraujo donorystei. Jo tolimesnė paskirtis - populiarinti donorystės centro veiklą ir jaunų žmonių iniciatyvą aukojant kraują.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus