Panevėžio rajone apsinuodijo dar 2 žmonės: šįkart po pietų „Gandralizdyje“

Panevėžio valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai tikrina Dembavoje veikiančią kavinę „Gandralizdis“. Maisto inspektoriai kavinėje apsilankė po to, kai sunegalavo du žmonės – jie gydomi Respublikinėje Panevėžio ligoninėje.

Panevėžio ligoninėje gydomi du asmenys, kurie sunegalavo papietavę kavinėje „Gandralizdis“.<br>„Facebook“ nuotr.
Panevėžio ligoninėje gydomi du asmenys, kurie sunegalavo papietavę kavinėje „Gandralizdis“.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Mikučionytė, jp.lt

Aug 23, 2018, 3:08 PM

Per pusantros savaitės Panevėžyje tai jau antras panašus atvejis. Pirmasis įvyko restorane „Forto dvaras“, kuris įsikūręs prekybos ir pramogų centre „Babilonas“.

Panevėžio valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko pavaduotoja Jūratė Vaitiekūnienė naujienų portalui JP aiškino, kad dar negalėtų pasakyti tikslios infekcijos kilmės.

„Šiuo metu tarnybos inspektoriai atlieka patikrinimą. Panevėžio ligoninėje gydomi du asmenys, kurie sunegalavo papietavę kavinėje „Gandralizdis“. Abu jie valgė tą patį patiekalą – Kijevo kotletą. Tik skirtingomis dienomis“, – pasakojo higienistė ir teigė, kad daugiau informacijos turės po patikrinimo.

Pasiteiravus, ar jau atidarytas restoranas „Forto dvaras“, J.Vaitiekūnienė patikino: „Taip jau veikia. Visi jiems iškelti reikalavimai sutvarkyti – leidimas dirbti išduotas. Berods, restoranas atsidarė vakar.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?