Nematytas įžūlumas: apsimetelės senolės bandė skiepytis, o pričiuptos raudonavo iš gėdos

Jungtinėse Valstijose pareigūnams tenka pamatyti visko, tačiau šis įvykis nustebins net visko mačiusius. Pasak CNN, Floridoje dvi moterys persirengė senyvo amžiaus moterimis taip apgaulės būdu norėdamos gauti antrą koronaviruso vakcinos dozę.

Floridoje dvi moterys persirengė senyvo amžiaus moterimis taip apgaulės būdu norėdamos gauti antrą koronaviruso vakcinos dozę.<br>Stop kadras
Floridoje dvi moterys persirengė senyvo amžiaus moterimis taip apgaulės būdu norėdamos gauti antrą koronaviruso vakcinos dozę.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2021, 7:59 PM, atnaujinta Feb 21, 2021, 8:13 PM

Pranešama, kad moterys į vakcinacijos punktą atkeliavo mūvėdamos perukus, pirštines, akinius ir apsauginius veido skydelius. Joms nepriklausantį skiepą gauti pasišovusios moterys tikėjosi, kad maskuotė padės ir medikai nenustatys jų tikrojo amžiaus.

Visgi apsimetėlių planas neišdegė. Peržiūrėję dokumentus, punkto darbuotojai pastebėjo, kad moterų gimimo datos nesutampa su tomis, kurios nurodytos registravimo lape. Tiesa, vardai sutapo. Tikrasis moterų amžius – 44 m. ir 34 m.

Supratus moterų apgaulę visi veiksmai iškart nutraukti ir iškviesta policija. Moterys buvo identifikuotos ir policijos pareigūnų sugėdintos, kad tokiais veiksmais norėjo apgauti sistemą ir tam tikra prasme pavogti skiepus, kurie gali būti reikalingesni eilėje laukiantiems senoliams.

Šiuo metu aiškinamasi, kaip apgavikėms pavyko gauti pirmąją skiepo dozę. Vietos policija negalėjo pakomentuoti, ar pirmą kartą moterys buvo paskiepytos persirengimo gudrybės dėka.

Departamentas padidino saugumą aplink šią vietą, sakė vietos už vakcinaciją atsakingas Dr. Raulis Pino. „Tai yra karščiausia prekė, kuri šiuo metu yra. Turime būti labai atsargūs dėl mums skiriamų lėšų ir išteklių“, – pridūrė jis.

Šiuo metu Florida teikia prioritetą 65 metų ir vyresnių suaugusiųjų, ilgalaikės priežiūros įstaigų gyventojų, jų darbuotojų ir sveikatos priežiūros specialistų vakcinacijai. Skiepijimo procesą JAV paskutiniosiomis dienomis ypač apsunkino stipri žiemos audra. Dėl jos buvo atidėtas vakcinos gabenimas į Floridą, daugelį kitų valstijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.