Paskelbtas įstaigos „Jurbarko socialinės paslaugos“ vadovo konkursas

Jurbarko rajono savivaldybės administracija ketvirtadienį paskelbė konkursą Viešosios įstaigos „Jurbarko socialinės paslaugos“ direktoriaus pareigoms užimti.

Jurbarkas, Jurbarko rajono savivaldybė<br>T.Bauro nuotr.
Jurbarkas, Jurbarko rajono savivaldybė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2023, 12:36 PM, atnaujinta Aug 30, 2023, 11:00 AM

Įstaigos veiklos sritys:

– Bendrosios socialinės paslaugos: informavimas, konsultavimas, tarpininkavimas ir atstovavimas, maitinimo organizavimas, aprūpinimas būtiniausiais drabužiais ir avalyne, transporto organizavimas, sociokultūrinės paslaugos, asmeninės higienos ir priežiūros paslaugų organizavimas, kitos bendrosios socialinės paslaugos.

– Specialiosios socialinės paslaugos: socialinė priežiūra (pagalba į namus, laikinas apnakvindinimas nakvynės namuose, pagalbos šeimai paslaugos: atvejo vadyba ir darbas su šeimomis, apgyvendinimas nakvynės namuose, pagalba globėjams (rūpintojams) ir įvaikintojams), socialinė globa (dienos socialinė globa institucijoje neįgaliųjų dienos centre, dienos socialinė globa asmens namuose, trumpalaikė socialinė globa senyvo amžiaus ir proto ir (arba) fizinės negalios asmenims, ilgalaikė socialinė globa neįgaliųjų ar senelių globos namuose).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.