Klaipėdoje – gedulas: gimtadienio išvakarėse netikėtai mirė jauna slaugytoja

Skaudi žinia – mirė Respublikinės Klaipėdos ligoninės (RKL) slaugytoja Žana Monstavičienė, pirmadienį pranešė gydymo įstaiga.

Netikėtai mirė jauna slaugytoja<br>lrytas.lt koliažas
Netikėtai mirė jauna slaugytoja<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2024, 2:43 PM

„Netikėta mirtis jauną moterį pasiglemžė saulėtą pavasario dieną, balandžio 27-ąją“, – rašoma RKL „Facebook“ paskyroje. Sekmadienį velionei būtų suėję 41-eri metai.

„Žana Monstavičienė, baigusi Saugų J. Mikšo vidurinę mokyklą, pasirinko mediko kelią – Klaipėdos universitete įgijo reabilitacijos ir slaugos bakalauro kvalifikacinį laipsnį bei bendrosios praktikos slaugytojo profesinę kvalifikaciją.

Žana buvo mylima ir gerbiama kolegų, pacientų. Tai buvo slaugytoja iš pašaukimo, visa širdimi atsidavusi pasirinktai profesijai – kruopšti, pareiginga, atsakinga.

Žana Monstavičienė augino dvi dukras (10-ies ir 7-rių metų). Jos meilė dukrelėms, artimiesiems, pagarba kolegoms derėjo su profesionalumu, reiklumu sau ir kitiems. Mes ją prisiminsime kaip tolerantišką, jautrų, šiltą ir nuoširdų žmogų, skubantį padėti kitiems...“, – rašoma RKL užuojautoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.