Vaiko sumanumas verčia iš kojų: patikrino, ar tėvai jam sako tiesą

Daugelis žino, kad auginti vaikus gali būti sudėtinga, tačiau daugelis nė neįtaria, kad be jų pačių reikės apsaugoti dar kai ką – vaikišką lakią vaizduotę. Ji yra skatinama ne tik pasakomis, istorijomis, bet ir tokiais mistiniais personažais kaip Dantukų fėja.

 Sumaniu eksperimentu berniukas patikrino, ar tėvai jam sako tiesą.<br> 123rf.com nuotr.
 Sumaniu eksperimentu berniukas patikrino, ar tėvai jam sako tiesą.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2018, 11:20 AM

Tačiau ne visi vaikai patiklūs. Kartais jų sumanumas pralenkia tėvų lūkesčius. 

Taip nutiko ir Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančiai šeimai: „Mūsų devynmetis mus pergudravo“, – socialinio tinklo Twitter vartotojams pasiguodė tris berniukus auginantis tėtis.

Pasirodo, vienas iš sūnų sugalvojo eksperimentą. Suabejojęs Dantukų fėjos egzistavimu jis sukūrė planą patikrinti ar tėvai sako tiesą.

„Tapome mūsų devynerių metų amžiaus sūnaus eksperimento dalimi. Pasirodo, jam iškrito dantis. Niekam apie tai nesakęs jis padėjo dantuką po pagalve ir kantriai laukė tris dienas. Tačiau savo nusivylimui jis pinigų nerado.

Tuomet jis apie iškritusį dantį papasakojo mums. Atsibudęs kitą dieną rado nebe dantį, o po pagalve padėtus pinigus. Taip jis surinko pakankamai įrodymų, kad fėja – netikra, ir, kad mes būsime prisidėję prie šios konspiracijos teorijos“, – rašė vyras.

Paklaustas, kodėl nebandė išsisukti paaiškindamas, kad Dantukų fėja nesinaudoja telepatija ir ją tėvai turi įspėti apie iškritusį dantį, vyras kaltės kratėsi ir teigė, kad kaltinti reikėtų jo žmoną.

„Tai ji pasidavė vos išgirdusi įrodymus. Aš čia niekuo dėtas, manęs net nebuvo namie“, – teisinosi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.