Mama astrologė Samanta žvaigždžių siunčiamas žinias naudoja ir augindama vaikus

Vilnietė Samanta Adomavičiūtė Zacharova save vadina ir psichoterapeute, ir astrologe bei numerologe. Ji yra ir dviejų sūnų, 10-ties ir 2 metų, mama. Slapyvardžiu Samatha Zach pasivadinusi moteris įsitikinusi, kad daugelis žmonių per mažai domisi žvaigždžių gimimo momentu susidėliojusiomis kombinacijomis, nes jos padeda net ir auginant vaikus.

Samanta savo žiniomis dalijasi su žmonėmis, kurie nori geriau pažinti save ar vaikus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta savo žiniomis dalijasi su žmonėmis, kurie nori geriau pažinti save ar vaikus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta įsitikinusi, kad žinant vaikų astrologinį horoskopą lengviau rasti su jais bendrą kalbą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Samanta įsitikinusi, kad žinant vaikų astrologinį horoskopą lengviau rasti su jais bendrą kalbą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Samanta domisi ir prenataline psichologija, nes tiki, kad psichologinės problemos gimsta dar būnant mamos įsčiose.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta domisi ir prenataline psichologija, nes tiki, kad psichologinės problemos gimsta dar būnant mamos įsčiose.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta įsitikinusi, kad žinant vaikų astrologinį horoskopą lengviau rasti su jais bendrą kalbą.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta įsitikinusi, kad žinant vaikų astrologinį horoskopą lengviau rasti su jais bendrą kalbą.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta ateities neburia, bet gali patarti, kaip atrasti save.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Samanta ateities neburia, bet gali patarti, kaip atrasti save.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 24, 2022, 8:10 PM

– Kuo pirmiau susidomėjote – astrologija ar psichologija? Koks buvo jūsų profesinis kelias iki šio momento?

– Vedu psichoterapines neuroprogramavimo sesijas, o mano astrologinės konsultacijos yra ne ateities būrimai ar pranašystės, kaip daugelis mano, bet žinios apie žmogaus ar jo vaikų asmenybę.

Tiek psichologija, tiek astrologija susidomėjau paauglystėje – turėjau labai daug sunkių situacijų tuo metu gyvenime ir ieškojau atsakymų į jas. Mokiausi savarankiškai, bet vėliau, suaugus, nusprendžiau kad karjeros iš šito nepadarysiu, nusprendžiau nebetęsti veiklos.

Dirbau ten, dariau vieną, kitą, bet niekur nejaučiau, kad kažkas būtų man. Atsirado šeima, skyriau laiką vyriausiam sūnui ir supratau, kad tiek išbandžiau, bet reikia daryti, kas patinka.

Maskvoje baigiau numerologijos studijas, profesionaliai mokiausi astrologijos, vėliau ir neuroprogramavimo. Tai metodas, kuris nukreiptas į žmogaus vaikystę ir dirbama su pasąmone, kur užstrigusios mūsų nuostatos, baimės, problemos. Man patinka ši praktika todėl, kad įprastos psichoterapijos sesijų reikia metus, o čia per klausimus, vizualizacijas, pokytis padaromas per kelis mėnesius.

Taip pat dabar baiginėju ir Vilniaus universitete psichologiją.

– Kartais sakoma, kad būrėjai yra geri psichologai ir atsakymus pasako pagal tai, ką žmogus nori girdėti. Kadangi jūs gilinatės į abi sritis – kiek tai tiesa?

– (Juokiasi). Taip, kurie vaidina, kad yra geri ezoterikai, tada itin naudoja psichologijos žinias, bet tik pateisindami savo trūkumus.

Iš kitos pusės, kiekvienas, kuris užsiima ezoterika privalo suprasti psichologiją, nes labai svarbu ne tik ką žmogui pasakysi, bet kaip tai padarysi. Ne todėl, kad norėtum įsiteikti, bet padėdamas rasti sprendimą.

– Dažnai žmonių žinios apie astrologiją baigiasi savo zodiako ženklo žinojimu – kiek astrologija gali mums padėti kasdienybėje?

– Labai daug ir man labai gaila, kad daugelis apsiriboja tik zodiako ženklas ar savaitiniais horoskopais skirtais masėms. Juokiuosi, kad tai marketingas – numetamas trupinys. Astrologiją galima pritaikyti daugybėje sričių, nes tai gali būti labai individualizuota nuo jūsų gimimo datos, tikslaus laiko ir vietos.

Astrologija padeda suprasti žmones kodėl jie tokie, kaip jie elgiasi, kokios jų stiprybės ar silpnybės. Tai išmoko jus priimti save patį ar rasti bendrą kalbą su kitais.

– O kaip astrologija gali pagelbėti auginant vaikus?

– Taip, nes žinodami vaiko asmenybę galime rasti būdą, kaip prie jo prieiti, bendradarbiauti ir susitvarkyti su jo asmenybinėmis pamokomis. Kiekvienas jas atsineša iš savo protėvių besitempiančias problemas ir vaikui padėję išlavinti jo asmeninę energetiką, padėsime jam tausoti save ir priimti sprendimus.

– Pasigirsta pasakojimų, kad moterys net gimdymą planuoja cezario operacijos metu, kad vaikas gimtų gražią datą ar po vienu kitu zodiako ženklu. Ar tai tiesa? Kiek verta taip daryti?

– Man tai atspindi didelį moterų nesaugumo jausmą ir norą kontroliuoti. Net jei kalbėtume ne tik apie gražią datą, bet apie individualiai parinktą laiką, kad reikia gimdyti penktą valandą ryto, kai mėnulis ar Saturnas tame ir tame ženkle, tai didelis nesupratimas apie visatą, vaikus ir jų sielas. Aš esu prieš tokius dalykus – būna, sulaukiu užklausų, bet mažai.

Reikia suprasti, kad siela ateina su savo pamokomis, o tokiu grubiu būdu mes bandome, kaip veislinį šunį vaiką užsisakyti, kad jis turėtų tokias ir tokias savybes. Vaikai ne gyvūnai.

– Esate ir numerologė – ką skaičiai gali pasakyti apie vaikus?

– Numerologija gali duoti papildomos informacijos – svarbiausia, kokią dieną gimė, pavyzdžiui pirmos dienos gimimo vaikai turi lyderio savybių, jiems svarbu siekti tikslus. Jei gimė dešimtą gimimo dieną, tai su finansais susiję.

– Kiek jūs pati motinystėje naudojate savo sukauptas žinias? Kaip tai pasiteisina?

– Viską naudoju, bet turbūt motinystė ir atveria tą norą domėtis, suprasti, nes vis tiek kiekviena mama nori savo vaikui duoti geriausia, tai nori nenori pritaikai. Taikau labai daug – kartais juokiuosi, kad sau esu pats didžiausias klientas esu pati.

O šios žinios pasiteisina ir matosi pokyčiai – pavyzdžiui, atsiranda kokia nors problema ir aš sėdu su ja dirbti iš psichoterapinės pusės bandydama suprasti savo pasąmonę, kokie blokai manyje. Prie to priderinu astrologinę informaciją, kad suprasčiau kokia vaiko asmenybė, kokie atsinešti jo gebėjimai ir asmenybės pamokos, tada dvipusiai bandau apimti tą problemą ir spręsti.

– Gilinatės į ankstyvosios vaikystės psichologiją – kokias tendencijas pastebite?

– Neuroprogramavimo sesijose daug dėmesio skiriu prenatalinio periodo išnarpliojimui – žmonės iki trejų metų mažai ką sąmoningai prisimena, bet jau būnant mamos įsčiose esame programuojami. Man tai svarbi tema ir manau, kad daug problemų galime išspręsti pasigilinus. Nėštumo metu iki trejų metų vaikui susiformuoja visa psichinė bazė, visų problemų varikliukai kilę iš ten.

– Dėl ko dažniausiai į jus kreipiasi žmonės – kas labiausiai rūpi lietuviams?

– Savirealizacija – neatrandu savęs, nežinau ko noriu ir kur eiti. Kiti klausimai – kodėl man atsitinka tam tikros problemos. Kiekvienas specialistas turi savo klientų ratą, pas mane nesikreipia tie kurie nori nuspėti ateitį – nėra.

O kas labiausiai domina žmones? Kaip nieko nedarant išspręsti problemą, visi nori tos stebuklingos piliulės (juokiasi).

– Pabaigai, o gal yra zodiako ženklas, kada gimę vaikai yra patys geriausi tėvams – kuriuos lengviausia auginti, kelia mažiausiai bėdų?

– Deja, tokių patogių nėra (kvatoja). Kiekvienas turi savo minusų ir pliusų. Nebent bendras horoskopas yra toks „pozityvus“, kai nėra daug praeities pamokų, tuomet tėvams būna lengva, bet minusas tame, kad dažnai tokie vaikai būna mažai motyvuoti, nenori tobulėti. O problematiškumas dažnai suteikia galimybę daugiau pasiekti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.