Praėjus mėnesiui po sūnaus gimimo Paris Hilton išdavė jo vardą: papasakojo, kaip išrinko

Sausio 24 dieną verslininkė, nuomonės formuotoja Paris Hilton (42) savo instgramo paskyroje pranešė, kad su vyru Carteriu Reumu susilaukė pirmagimio. Žinoma moteris žurnalui „People“ patvirtino, kad sūnus gimė surogatinės motinystės pagalba, bet vaiko vardo neatskleidė.

Paris Hilton.<br>Scanpix/Axelle Woussen/BauerGriffin/INST nuotr.
Paris Hilton.<br>Scanpix/Axelle Woussen/BauerGriffin/INST nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2023, 11:05 AM

Tik praėjus mėnesiui Paris nusprendė išduoti paslaptį: apie vaiko vardą bei ypatingą šeimos ryšį kalbėjo savo tinklalaidėje „This is Paris“, rašo portalas today.com.

„Jau daug metų planavau savo vaikų vardus. Kai buvau maža, žinojau, kad visada noriu vieną dieną turėti dukrą pavadintą London. Londonas yra vienas mėgstamiausių miestų pasaulyje“, – prasitarė turtinga paveldėtoja.

Nors moteris manė, kad London tinka tiek berniukui, tiek mergaitei, sūnui norėjo rasti kitą vardą, kuris jam tiktų labiau.

Žinoma, pati turėdama Prancūzijos sostinės vardą, idėjų ji žvalgėsi žemėlapiuose, ieškodama miesto, valstijos ar šalies, kurių vienas atkreiptų dėmesį ir ji galėtų tęsti vietovardžių temą giminėje bei suteikti savo sūnui išskirtinį vardą.

„Tai toks unikalus vardas. Man patinka, kad tai ne tik miestas, bet ir turi kitų reikšmių, kurios yra ypatingai gražios. Aš tikrai tikiu, kad vardai turi galią, todėl mes norėjome savo berniukui išskirtinai nepaprasto vardo“, – sakė ji.

Tada ji išvardijo keletą užuominų, kurios padėtų klausytojams atspėti paslaptingą pavadinimą.

„Pirmiausia, tai reiškia viltį, atgimimą ir transformaciją. Užuomina yra ir penktosios „Hario Poterio“ knygos pavadinime. Tai taip pat yra JAV miesto pavadinimas ir tame mieste kaip tik šiais metais vyko „Super Bowl“ rungtynės“, – vardijo žinoma moteris.

Kadangi savo tinklalaidėje ji siekė sukurti dar daugiau intrigos, kol klausytojai spėliojo, Paris perskaitė ištrauką iš savo būsimos knygos „Paris: prisiminimai“, kuri pasirodys kovo 14 dieną.

Po to ji patvirtino, ką daugelis nujautė – jos sūnaus vardas yra Phoenix, kas išvertus iš anglų kalbos lietuviškai yra feniksas arba taip pat vadinamas miestas JAV Finiksas.

„Feniksas turi keletą gerų popkultūros atskaitos taškų. Bet dar svarbiau, kad tai paukštis, kuris užsiliepsnoja, o tada pakyla iš pelenų, kad vėl skristų“, – apie tai ji rašo ir savo naujoje knygoje.

Realybės šou žvaigždė tęsė: „Noriu, kad mano sūnus užaugtų žinodamas, kad nelaimės ir triumfas tęsiasi visą mūsų gyvenimą. Ir tai turėtų suteikti mums daug vilčių ateičiai. Net tada, kai praeitis yra skausminga, o dabartis, atrodo, nukrito į dugną.“

Tinklalaidėje P. Hilton prisiminė ir savo senelį, kuris mirė 2019 metais: „Jis visada buvo mano mentorius. Mes buvome tokie artimi ir aš jo pasiilgstu kiekvieną dieną. Taigi, aš tikrai norėjau jį pagerbti savo pirmojo sūnaus vardu.“

Todėl pilnas sūnaus vardas yra yra Phoenixas Barronas Hiltonas Reumas. Antrasis jo vardas yra duoklė seneliui, verslininkui Barronui Hiltonui.

Moteris aptarė ir tai, kaip jos garsusis stilius vystysis tapus mama.

„Manau, kad su kiekvienu nauju gyvenimo etapu atitinkamai keitėsi ir mano stilius. Dėl šios naujos mamos versijos mano apranga bus šiek tiek praktiškesnė, bet, žinoma, aš nebūčiau savimi be spindesio... Turiu savo naują sportinių kostiumų liniją, kurią sukūriau, todėl dabar dievinu veliūrinius sportinius kostiumus, nes jie tokie patogūs“, – pasakojo Paris.

Ji taip pat prasitarė, kad tai ne paskutinis jos vaikas, planuose – dukra.

Moteris papasakojo, kad apie sūnaus gimimą nežinojo absoliučiai niekas be jos ir vyro. Tik po savaitės Paris mama Kathy Hilton ir jos sesuo Nicky Hilton Rothschild išgirdo apie naują giminaitį.

„Tiesiog jaučiau, kad mano gyvenimas buvo toks viešas ir aš niekada neturėjau nieko, kas būtų tik mano. Supratau, kad noriu į šią kelionę leisti tik dviese“, – aiškino ji.

Daugiau apie motinystę ir kaip ji derina viską su savo daugybe projektų bus įamžinta naujame „Paris in Love“ seriale.

Parengta pagal „Today“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.