D. Zvonkus sužibėjo naujame amplua – sukūrė muziką edukaciniam spektakliui vaikams

Šiuolaikiniai vaikai daugybę laiko praleidžia prie kompiuterių, bet tik nedaugelis žino, kaip reikia elgtis saugiai, rūpintis savo sveikata ir bendrauti nepažįstamaisiais. Viso to mažuosius mokys naujas edukacinis šou „Didžioji tereportacija į žaidimų pasaulį“, kuriam muziką sukūrė daugelio hitų autorius Deivydas Zvonkus.

Naujam edukaciniam šou „Didžioji tereportacija į žaidimų pasaulį“ muziką sukūrė daugelio hitų autorius Deivydas Zvonkus.<br>G. Bitvinsko nuotr. / lrytas.lt koliažas
Naujam edukaciniam šou „Didžioji tereportacija į žaidimų pasaulį“ muziką sukūrė daugelio hitų autorius Deivydas Zvonkus.<br>G. Bitvinsko nuotr. / lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2022, 10:19 AM

Šiame interaktyviame spektaklyje į veiksmą bus įtrauktas kiekvienas vaikas. Visi svečiai gaus specialų rekvizitą – stebuklingas jėgas turinčią apyrankę, kurios pagalba vaikai padės Rokui ir Rokai įvykdyti užduotis.

„Didžioji tereportacija į žaidimų pasaulį“ papasakos istoriją apie amžinai išsiblaškiusį profesorių H2O – dienos metu pardavinėjantį vaikams ledus, o naktimis kuriantį teleportacinį mechanizmą. Vieną šeštadienio vidurdienį profesorius H2O kartu su jaunaisiais draugais Roku ir Roka mėgins teleportuotis į viduramžius. Tačiau klaidingai sujungti laidai profesorių H2O nublokš į internetinę žaidimų platformą. Ištikimieji draugai Rokas, Roka ir jaunieji žiūrovai leisis į nuotykių kupiną kelionę, kurios tikslas – išvaduoti antivirusiniame bokšte įstrigusį profesorių H2O.

Interaktyvaus šou pagrindinis muzikinis motyvas - „Draugų daina“, kuriai muziką ir žodžius kartu su Mantu Verbiejumi kūrė D.Zonkus. Joje akcentuojama draugystės svarba, o lengvai įsimenamą priedainį vaikai iškart išmoks.

Techniškai inovatyvaus ir atraktyvaus spektaklio metu jaunieji žiūrovai ne tik pramogaus. Jie bus mokomi, kaip saugiai elgtis internete, kaip užkirsti kelią patyčioms virtualioje erdvėje, sužinos apie fizinio aktyvumo reikšmę, o taip pat lavins fizinės mankštos įgūdžius. Po spektaklio vaikai galės pasidaryti žaismingas nuotraukas su herojais ir bus apdovanoti dovanėlėmis.

„Didžioji tereportacija į žaidimų pasaulį“ režisierius M.Verbiejus, kostiumais ir scenografija rūpinasi Liuka Songailaitė, garso dizainą kūrė „Baltic voice“, vizualizacijas – Saulius Paliukas. Profesorių, Roką ir Roką vaidina Paulius Valaskevičius, Sima Tarvydaitė ir Justas Vanagas. 

Spektaklio premjera vasario 13 dieną Kaune, Girstučio kultūros rūmuose, o vėliau bus rodomas vasario 20 d. Šiaulių kultūros centre, vasario 27 d. Klaipėdos koncertų salėje, kovo 6 d. Alytaus kultūros centre, kovo 20 d. Panevėžio bendruomenių rūmuose ir kovo 27 d. Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.