Tėtis pasidalijo dukros restorano apžvalga ir sulaukė tūkstančių sekėjų

Dešimčių tūkstančių patiktukų sulaukė Christophe'as Kyle'as savo „Instagram“ paskyroje pasidalijęs restorano apžvalga. Tiesa, ši maitinimo įstaiga ypatinga - jos šefė yra jo dvimetė dukra Ava. 

 Tėtis apsilankęs savo dukros virtuvėje sukūrė tikrą restorano apžvalgą.<br>Christophe Kyle nuotr.
 Tėtis apsilankęs savo dukros virtuvėje sukūrė tikrą restorano apžvalgą.<br>Christophe Kyle nuotr.
 „Avos virtuvė“ tiek išpopuliarėjo, jog dukra turi savo logotipą ir net atskirą „Instagram“ paskyrą.<br> Christophe Kyle nuotr.
 „Avos virtuvė“ tiek išpopuliarėjo, jog dukra turi savo logotipą ir net atskirą „Instagram“ paskyrą.<br> Christophe Kyle nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 2, 2020, 11:20 AM

Užsakymo belaukiantis tėtis įsiamžino šalia vaikiškos virtuvėlės sėdintis prie vaikiško stalo. 

„Taigi, pabandžiau šiandien palaikyti kitą juodaodžių verslą savo pietums.  Kavinė vadinasi „Ava virtuvė“ ir buvo ką tik atidaryta balandžio pabaigoje. Tai labai švari įstaiga, tačiau, leiskite man papasakoti apie pačią savininkę.

Pirmiausia paklausiau, kodėl ant mano kėdės yra balionai, nors šiandien ne mano gimtadienis? Ji pamąsčiusi atsakė, jog tai priklauso mamai.

Užsakymo laukiau 45 minutes, nors buvau vienintelis klientas. Pradžioje, rodos viskas vyko greitai, bet tada 20 minučių šefė žiūrėjo animacinį filmuką „Paw Patrol“.

Apskritai, klientų aptarnavimas galėtų būti geresnis, tačiau virėja yra labai miela, tad suteiksiu jai dar vieną galimybę. Neatsisakykime juodaodžių verslų taip greitai po vienos klaidos“, - šalia nuotraukos parašė Christophe'as.

O tuomet pasipylė tūkstančiai komentarų, nuotrauka pasidalijo daugybė kitų portalų, ją rodė įvairiuose reportažuose. Per mėnesį vyro socialinė paskyra sulaukė tūkstančių naujų sekėjų.

Išpopuliarėjus „Avos virtuvei“ tėtis, turintis iškabų gamybos verslą, dukrai sukūrė asmeninį plastikinį užrašą ir net atskirą „Instagram“ paskyrą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.