Žinomiausia pasaulyje plaukų stilistė vaikams padovanojo įspūdingą žaidimų namą: atkreipė net Paris Hilton dėmesį

Viena geidžiaumiausių pasaulyje plaukų priauginimo meistrių, nuomonės formuotoja Christina Oliva Cinque pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jos vaikai apžiūri naują žaidimų namą ir sulaukė milijonų peržiūrų.

Simona ir Anthony gali žaisti žaidimų pilyje.<br>„TikTok“ nuotr.
Simona ir Anthony gali žaisti žaidimų pilyje.<br>„TikTok“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2024, 9:06 PM

Christina augina penkiamečius dvynius, kurie dažnai tampa mamos kuriamo internetinio turinio personažais. Tiesa, nė vienas nesulaukė tiek dėmesio, kiek praėjusių metų gruodį įkeltas video įrašas apie naują vaikų žaidimų namelį.

Daugiau nei 13 milijonų sulaukusiame filmuke dvynukai apžiūri žaislinį namą, kurį labiau galima pavadinti žaidimų pilimi.

Penkerių Simona stovi dviejų aukštų namelio tarpduryje ir kviečia eiti iš paskos jį apžiūrint. Fone groja kalėdinė muzika, o mergaitė pristato savo brolį Anthony. Nustumdama jį į šalį ji tarsteli: „Jis visai nesvarbus“. Vėliau namelį aprodo jau pats Anthony.

Žaidimų namas apšviestas kalėdinėmis dekoracijomis – vaikai turi žaidimų virtuvę, svetainę su sofa, sieniniu veidrodžiu, dirbtiniu židiniu ir medinius laiptus į antrą aukštą, kuriame pastatytas miniatiūrinis fortepijonas o durys atsidaro į balkoną.

30 tūkstančių sekėjų „TikTok“ turinti Christina sulaukė beveik 10 tūkst. komentarų tarp kurių buvo teigiančių, kad dvynukų žaidimų namas ne tik gražesnis už bet kuriuos matytus anksčiau bet ir didesnis nei namai, kuriuose šiuo metu gyvena patys sekėjai.

Išskirtinį dėmesį parodė ir sūnaus bei dukros neseniai susilaukusi milijonierė Paris Hilton, kuri paklausė iš kur šis namelis.

C. O. Cinque neslėpė, kad šį žaidimų namą pagal užsakymą sukūrė „Lilliput Play Homes“. Moteris neišdavė, kiek jai kainavo ši pramoga vaikams, bet bendrovės svetainėje galima pamatyti, kad žaidimų namelių asortimentas čia prasideda nuo 7 899 JAV dolerių (apie 7329 eurai).

Komentatoriai suskubo aptarti ir vaikų elgesį – Simona daugeliui pasirodė, kaip itin išlepinta pamaiva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.