„Ryanair“ boso patarimas bilietų neatsispausdinantiems keleiviams: „Atsikniskite!“

Airijos pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ vadovas Michaelas O’Leary niekada neieško žodžio kišenėje. Bet šį kartą jis ten rado šiurkščių įžeidimų milijonams kompanijos klientų visoje Europoje. Kaip skelbia „Daily Mail“, M. O’Leary pareiškė, kad įlaipinimo bilietų neatsispausdinantys keleiviai yra „idiotai“, kurie turėtų „atsiknisti“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-06 19:09, atnaujinta 2018-03-16 22:05

„Ryanair“ vadovas idiotais pavadino visus keleivius, kurie nesutinka mokėti baudos už tai, kad patys neatsispausdino savo įlaipinimo bilietų.

Esą keleiviai, kurie atvyksta į oro uostą neatsispausdinę įlaipinimo bilietų, yra „kvailiai“. O „Ryanair“ turi teisę už kiekvieną bilieto atspausdinimą jau oro uoste reikalauti po 60 svarų sterlingų (262 litus), nes keliautojai „patys susimovė“.

M. O’Leary išsiliejo po to, kai „Ryanair“ verslo metodais viešai pasiskundė britė Suzy McLeod. Ji buvo priversta sumokėti 236 svarus (1031 litą) už savo, savo tėvų ir dviejų vaikų bilietus, kad galėtų parskristi į Jungtinę Karalystę iš Ispanijos miesto Alikantės.

35 metų S. McLeod sukritikavo „Ryanair“ taisykles. Ji esą neturėjo galimybės atsispausdinti bilietų per 15 dienų trukusias šeimos atostogas Ispanijoje.

Pasipiktinusią moterį tuomet parėmė net 350 tūkst. socialinio tinklo „Facebok“ vartotojų, kurie vienas po kito ragino pigių skrydžių bendrovę keisti drakoniškas taisykles. Tačiau M. O’Leary nutraukė bet kokias diskusijas išvadindama S. McLeod „idiote“.

„Motina sumokėjo 200 svarų (874 litus) už tai, kad pasielgė idiotiškai ir neperskaitė mūsų bilietų įsigijimo taisyklių. Manome, kad ponia S. McLeod už kvailumą turėtų sumokėti dar 60 svarų“, – pareiškė M. O’Leary.

„Ryanair“ vadovo teigimu, britė galėjo atsispausdinti įlaipinimo bilietus interneto kavinėje ar paprašyti draugų, kad atspausdintus bilietus jai atsiųstų faksu.

„Užuot tai padariusi, ji grįžta namo ir internete šaukia, kad mes turime pakeisti savo politiką. Neturime to daryti, - aiškino M. O’Leary. – Ačiū, ponia S. McLeod, bet susimovėte jūs, o ne mes. Visi bilietų neatsispausdinantys keleiviai gali atsiknisti.“

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.